Asus X451MAV-VX289B – laptopul de zi cu zi

Asus X451MAV-VX289B este un laptop potrivit atât pentru un utilizator cu experiență, care vrea să aibă un dispozitiv de încredere pentru lucru și multimedia, cât și pentru cei aflați la primul laptop. Modelul este unul accesibil, fiind cu atât mai prietenos pentru orice tip de utilizator. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1249 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei. Așadar, modelul este unul dintre cele mai accesibile de pe piață, fără a fi însă unul de duzină. Se remarcă faptul că sunt disponibile un procesor Intel Quad Core susținut de o memorie decentă, un ecran generos și un design slim. În plus, sistemul de operare Windows 8.1 este preinstalat, așa că vei putea folosi direct laptopul, fără a mai fi nevoie să instalezi sau să cauți ajutor pentru a-l instala și a putea începe utilizarea. Per ansamblu, alegerea este una foarte bună, mai ales având în vedere prețul.

Designul este unul clasic, fiind disponibil pe negru și alcătuit din plastic. Se observă însă că designul a fost adaptat la trendurile actuale, fiind unul slim. Dimensiunile sunt de 348 x 37.6 – 30.6 x 241 mm, iar greutatea este de 1.9 kg. Suprafața carcasei este mată. Aspectul general este unul foarte elegant. Întrucât este ușor, laptopul va putea fi transportat fără probleme la cursuri, birou sau în călătorii. Tastatura este compactă și alcătuită dintr-o singură bucată. Aceasta susține rapiditatea în tastare și un confort ridicat la scris. Touchpad-ul este prevăzut cu un sistem de gesturi multi-atingere, oferind un control precis și îndeplinind toate funcțiile unui mouse.

Poze cu laptopul

Asus X451MAV-VX289B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul integrat este unul standard. Acesta este de tip LED și are o diagonală de 15.6 inch. Imaginile au o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și se văd foarte bine pe ecranul generos.

În ceea ce privește performanța tehnică, modelul dispune de un procesor Intel Pentium Quad-Core cu o frecvență de 2.1 GHz, care poate face boost și crește puterea până la 2.5 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Laptopul se va mișca astfel rapid și va susține realizarea unei serii largi de activități, de la browsing până la lucrul în diferite programe, vizionarea de filme sau chiar și un gaming light. Acest lucru este posibil și datorită integrării unei memorii RAM de 4 GB DDR3 și a unei plăci grafice integrate Intel HD Graphics. Modelul își face treaba atât timp cât este folosit pentru activități nu foarte solicitante.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 500 GB. Sistemul de operare Windows 8.1 este preinstalat.La nivel multimedia întâlnim difuzoare stereo dotate cu tehnologia Sonic Master, o cameră web VGA și un cititor de carduri. Nu există o unitate optică CD/DVD RW.

Pe părțile laterale ale laptopului vei găsi port-urile standard: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. În ceea ce privește autonomia, bateria Li-Ion cu 3 celule îți va susține sesiunile de lucru de 2-3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț accesibil,
  • portabil,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD,
  • capacitatea hard disk-ului de 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Conectivitate - 7.2
Performanțe - 7.5

7.5

O alegere accesibilă

Asus X451MAV-VX289B este un laptop pentru un utilizator fără foarte multe pretenții în ceea ce privește puterea procesorului.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.