Asus X451MAV-VX278P – un laptop multimedia ieftin

Îți dorești un laptp ieftin, fără foarte multe pretenții, care să se descurce bine când vine vorba de activitatea office sau multimedia. Noi îți propunem să îți arunci un ochi peste modelul Asus X451MAV-VX278P. Costă aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatși cu siguranță se va descurca excelent în cazul în care nu obișnuiești să desfășori activități prea solicitante.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Deși laptopul este unul ieftin, producătorul taiwanez nu face rabat când vine vorba de design. Pot spune că modelul Asus este unul elegant și foarte plăcut. Carcasa este neagră și prezintă un model fin texturat, ce evidențiază în mod discret logo-ul producătorului. Odată ce îi ridici clapeta vei putea remarca prezența unei tastaturi, de tip antistropi, cu taste bine delimitate, astfel că oferă confort chiar și în cazul unei tastări îndelungate.

Laptopul este destul de ușor, cântărește aproximativ 1,92 kg, ceea ce înseamnă că poate fi strecurat cu ușurință, chiar și în geanta de zi cu zi. Sistemul de operare cu care laptopul vine echipat, este Windows 8.1, ceea ce te va scuti de timp pierdut cu căutarea driverelor.

Poze cu laptopul Asus X451MAV-VX278P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X451MAV-VX278P dispune de un procesor Intel Celeron Dual Core, N2830, cu 2 nuclee, ce este tactat la o frecvență de 2,1 GHz. Frecvența poate ajunge până la 2,4 GHz, în cazul în care vei testa aplicații ceva mai solicitante, însă trebuie avut în vedere faptul că laptopul este destinat activităților office și multimedia.

Iar acest aspect este confirmat și de placa video integrată Intel HD Graphics. Asta nu înseamnă că nu vei putea încerca și diferite jocuri. Atâta timp cât grafica lor nu este foarte avansată, cu siguranță nu va fi nici o problemă.

Display-ul este un LCD LED de 14 inch, ceva mai mic față de modelele standard, dar așa se explică și lipsa tastaturii numerice și portabilitatea lui. Vorbim de un ecran anti-glare, ceea ce permite utilizatorului să folosească device-ul chiar și în exterior când lumina este foarte puternică, deoarece aceasta nu se reflectă, iar imaginea este perfect vizibilă.

Memoria RAM este de 2 GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 500 GB, ceea ce nu mă surprinde deloc dacă ne raportăm la prețul incredibil de mic al laptopului. Până la urmă utilizatorului unui astfel de deevice nici nu cred că i-ar trebui seva mai mult de atât.

Pe partea de conectivitate, laptopul Asus este echipat cu o cameră WEB HD, un cititor de carduri, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, VGA și bluetooth. Sonorizarea este asigurată de două difuzoare stereo SonicMaster, ce redau un sunet puternic, clar și vibrant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • portabil,
  • preț avantajos,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Asus X451MAV-VX278P este un laptop cu specificații office și multimedia potrivit pentru cei mai puțin pretențioși atunci când vine vorba de dotări.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.