ASUS X302UJ-R4007D – un notebook pentru productivitate și divertisment

Ești în căutarea unui laptop cu o configurație puternică, potrivit atât pentru activități solicitante, cât și pentru distracție? În cazul acesta îți propun să-ți apleci atenția asupra modelului ASUS X302UJ-R4007D. Are un preț de aproximativ 3399 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare dacă ne raportăm la specificațiile sale.

Desigur, nici designul nu este de neglijat. Așa cum ne-a obișnuit producătorul taiwanez, vorbim de un notebook elegant, rafinat, cu finisaje premium. Modelul face parte din Seria X, ce asigură o experiență de utilizare confortabilă și plăcută pe toată durata utilizării. Carcasa este realizată dintr-un plastic negru, cu o textură concentrică, ce evidențiază în mod subtil logo-ul producătorului. De îndată ce îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură ergonomică, de tip chiclet, cu taste joase și destul de silențioase.

Încorporează tehnologia IceCool, ce menține temperatura suportului pentru palme în intervalul 28゚C – 35゚C, ceea ce ajută la creșterea nivelului de confort în utilizare. Blocul numeric lipsește, dar având în vedere că discutăm despre un notebook portabil, ce cântărește numai 1,59 kg, nu pot spune că acest aspect surprinde.  Dimensiunile sale sunt de 328 x 25,6 x 234 mm, ceea ce înseamnă că îți va fi ușor să îl strecori în geantă.

Poze cu ASUS X302UJ-R4007D

ASUS X302UJ-R4007D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Aspectul este completat de caracteristicile necesare pentru o activitate solicitantă, dar și pentru clipele de relaxare. Vine eschipat cu un procesor Intel Core i7, 6500U, Skylake. Acesta face parte din a șasea generație de procesoare Intel și sunt potrivite pentru utilizatorii ce au nevoie de cel mai bun compromis între portabilitate și performanțe. Comparativ cu procesoarele din generația anterioară, performanțele generației Skylake-U sunt îmbunătățite cu aproximativ 15% în cazul testelor de procesor. Procesorul funcționează la o frecvență de 2,5 GHz, dar prin tehnologia Turbo Boost ajunge poate ajunge până la 3,1 GHz la nevoie.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, suficient pentru o utilizare decentă. În ceea ce privește capacitatea de stocare, notebook-ul vine cu un SSD de 24 GB și un HDD de 1 TB. Poți instala Windows 10 pe SSD, pentru o încărcare rapidă, iar HDD-ul îl poți utiliza pentru aplicații, poze, filme, etc.

Placa video dedicată, este un chipset NVIDIA GeForce 920M, de 2 GB, ce se descurcă destul de bine chiar și în cazul unui gaming ocazional. Pentru un gaming dedicat, ar fi indicat un laptop cu o grafică mai puternică.

Display-ul are o diagonală de 13,3 inch și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă imagini clare și detaliate. Datorită tehnologiei Asus Splendid, te vei putea bucura de culori puternice și vibrante. Ecranul este Anti-Glare(Mat), ceea ce înseamnă că laptopul poate fi utilizat și la exterior, în bătaia luminii, fără ca aceasta să se reflecte în display.

La capitolul conectivitate, modelul Asus, vine echipat cu o varietate de porturi: cameră WEB, cititor de carduri SD, un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0(cu viteză de transfer de până la 10 ori mai rapid), VGA și bluetooth.

Notebook-ul vine echipat cu o sonorizare SonicMaster, ce îți permite să te bucuri de un sunet omnidirecțional, puternic și nuanțat de fiecare dată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i7, Skylake,
  • 8 GB de RAM,
  • rezoluție Full HD,
  • placă video dedicată,
  • sonorizare Sonic Master,
  • preț accesibil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.2

9.3

O alegere puternică

ASUS X302UJ-R4007D este un laptop puternic, potrivit atât pentru activitățile solicitante, cât și pentru distracție și relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.