Asus X205TA-BING-FD007BS – un laptop pentru bugete mici

Ești în căutarea unui laptop cu specificații bunicele, dar care să aibă un preț accesibil? Îți propun să îți arunci o privire peste modelul Asus X205TA-BING-FD007BS. Are un preț de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizatși se va dovedi un aliat de nădejde în activitățile office și multimedia.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Ca și aspect, îți pot spune că producătorul taiwanez impresionează prin rafinament și stil. Laptopul este complet alb, cu finisaje bine conturate, realizat dintr-un plastic destul de calitativ. Pe carcasă se distinge cu ușurință logo-ul producătorului în centru și odată ce îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură antistropi, destul de joasă, ceea ce face ca tastatrea să nu fie prea zgomotoasă. Laptopul cântărește numai 1 kg și are dimensiuni de 286 x 17,5 x 193 cm, ceea ce ajută la strecurarea lui atât în bagaje, cât și în geanta de zi cu zi. Portabilitatea laptopului te va ajuta să îți desfășori mult mai ușor activitatea.

Poze cu laptopul

Asus X205TA-BING-FD007BS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum spuneam și mai devreme, discutăm despre un laptop entry-level, cu un preț excelent. Tocmai din acest motiv nu mă surprinde că vine echipat cu un procesor Intel Atom Quad-Core Z3735F, tactat la 1,3 GHz, reușind să ajungă la performanța de 1,8 GHz în cazul activităților mai solicitante, cu ajutprul tehnologiei Turbo Boost.

Se prezintă cu o memorie RAM de 2 GB DDR3, micuță ce-i drept, dar la prețul acesta era clar că producătorul va face rabat pe undeva. Placa video integrată este un model Intel, potrivit pentru activități lejere.

La capitolul Porturi și Multimedia, laptopul este dotat cu o gamă standard: un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, un cititor de carduri, o cameră WEB(ce te ajută să comunici într-un mod mai plăcut), bluetooth și un sistem de sonorizare ce încorporează două difuzoare stereo și un microfon.

Ce mi se pare interesant, este faptul că laptopul vine echipat cu sistemul de operare Window 8, ceea ce cu siguranță i-a mai adăugat câteva sute de lei la preț.

Pentru a transporta laptopul cu grijă de fiecare dată, poți opta pentru o geantă bine căptușită, ce are rolul de a proteja laptopul de zgârieturi, șocuri, etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • tastatură chiclet,
  • Windows 8

Contra:

  • nu are USB 3.0,
  • are numai 2 GB de RAM

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.8
Conectivitate - 7.6
Performanțe - 7.1

7.5

O alegere accesibilă

Asus X205TA-BING-FD007BS este un laptop ce îți asigură un raport calitate-preț excelent, dar și un design extrem de plăcut.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.