Asus X200CA-CT181H – un laptop multimedia portabil

Te-ai hotărât să pui bazele unei afaceri și ai nevoie de un laptop care să se dovedească a fi sprijinul de care ai nevoie pentru ca munca ta să fie un succes? Atunci ar fi bine să îți arunci un ochi peste modelul Asus X200CA-CT181H, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 2150 lei (verifică preț actualizat), numai bun pentru un început promițător.

Din punct de vedere al designului, modelul este disponibil în variante cu carcasă roșie, ce îi conferă acea notă distinctă pe care nu o întâlnim la modelele convenționale, aș putea spune chiar că mi se pare mult mai interesant și mult mai atrăgător decât cele sobre. De asemeni un alt aspect pozitiv la carcasă este materialul din plastic mat, ce nu reține amprentele inestetice pe care le observăm la modelele mult mai scumpe ale producătorului taiwanez.

O dată ce ridici clapeta, vei observa la interior o suprafață neagră, ușor texturată, cu o tastatură antistropi, cu taste bine delimitate, astfel încât să nu se apese pe alte taste din greșeală. Îmi place faptul că tastatura este silențioasă și asigură confortul necesar utilizatorului. Cântărește numai 1,2 kg, ceea ce îi conferă portabilitate, iar dimensiunile reduse îl fac ușor de strecurat în geantă atunci când sunteți plecați în călătorii sau la ședințe.

Poze cu laptopul Asus X200CA-CT181H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus vine echipat cu un procesor Intel Core i3, 3217U, cu 2 nuclee, construit pe arhitectura de 22 nm și este tactat la o frecvență de 1,8 GHz. Încorporează o placă video integrată, un chipset Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitățile office și multimedia. Modelul integrat este un avantaj în acest caz, deoarece are scopul de a prelungi autonomia laptopului, oferind posibilitatea utilizatorului să îl folosească un timp mai îndelungat decât în cazul în care ar fi dispus de un chipset dedicat.

Memoria RAM atinge 4 GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este de 500 GB și funcționează cu o viteză de rotație de 5400 rpm. În cazul în care nu vă mulțumește capacitatea de stocare a datelor, este bine de știut că aveți ca și alternativă urcarea in cloud a diferitelor fișiere(poze, filmulețe, etc).

Pe partea de conectivitate, laptopul Asus, dispune de o paletă destul de variată: cameră WEB HD, cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA(pentru a putea conecta un monitor) și bluetooth. Experiența video este îmbogățită de sistemul audio SonicMaster, responsabil de sunetele fin reglate, ce vă vor încânta auzul de fiecare dată.

Display-ul este un LCD LED, ce atinge o dimensiune de 11,6 inch și oferă o rezoluție HD. De asemeni este bine de știut că vorbim de un ecran Anti-Glare, ce permite utilizarea laptopului chiar și în exterior, fără ca lumina soarelui să se reflecte în ecran.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • tastatură chiclet,
  • portabil,
  • prețul este rezonabil

Contra:

  • hard disk-ul este de doar 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus X200CA-CT181H este laptopul ideal pentru cei ce își doresc un device care să se descurce excelent pe partea office și multimedia și totodată să ofere și portabilitate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.