Asus UX32LN – laptopul business ideal

Cei de la Asus investesc destul de mult în modelele business, mizând pe calitatea ridicată transpusă asupra fiecărui nivel. Prin urmare, modelele îmbină durabilitatea cu performanța și designul portabil, fiind excelente pentru lucru. Un astfel de dispozitiv este și Asus UX32LN. Acesta reușește să uimească printr-un aspect slim și compact și tehnologiile de ultimă oră integrate. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4700 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul bun dacă avem în considerare performanța ridicată integrată într-un design portabil. Punctele forte ale modelului sunt procesorul puternic însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA și calitatea materialelor folosite. Punctul ceva mai slab este reprezentat de autonomia destul de mică.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este unul premium, beneficiind de materiale de cea mai bună calitate. Modelul este alcătuit din aluminiu și plastic și are un aspect profesional și elegant. Carcasa este disponibilă într-o combinație de gri și antracit (gri închis). Logo-ul Asus de pe capac este înconjurat de cercuri concentrice, creându-se un efect plăcut. Tastatura beneficiază de iluminare și este adaptată la activitatea de birou, fiind foarte rezistentă și având în același timp taste ușor de apăsat. Touchpad-ul este destul de mare și oferă un control precis datorită sistemului multi-touch. Suprafața de utilizare este ușor înclinată pentru a facilita o experiență confortabilă și eficientă de lucru.  Dimensiunile laptopului sunt de 326 x 18.3 x 223 mm, acesta având o portabilitate ridicată. Se remarcă în special aspectul slim.

Poze cu laptopul Asus UX32LN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are diagonala de 13.3 inch și o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 de pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, fiind clare și beneficiind de culori vii. Conținutul video de orice tip se va vedea impecabil.

Dotările tehnice încep cu un procesor Intel Core i7 de 2 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost procesorul poate activa nucleele pentru a genera suplimentar o putere de până la 3.1 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul asigură un multitasking foarte fluid. Dotările tehnice sunt completate de o memorie RAM de 8 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 840M. Vei putea astfel să rulezi fără probleme orice tip de program dintre cele cu cerințele grafice avansate. Experiența multimedia va fi în același timp una foarte impresionantă.

Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD.  Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8 gata instalat. Sunt de remarcat și funcțiile pentru securitatea datelor care includ sistemele Intel Anti-theft, LoJack și Security Bios.

La nivel multimedia modelul dispune de un sistem audio performant care folosește tehnologia Sonic Master. Sunetul redat este clar și bogat. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri Skype de calitate și un cititor de carduri.

La nivelul conectivității sunt disponibile 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port mini-Display. Având în vedere dimensiunile reduse, acestea sunt mai mult decât suficiente.

Autonomia nu este punctul forte al laptopului Asus UX32LN, acesta fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 3 celule. Ar fi putut fi integrată o baterie mai puternică. Autonomia în momentul de față este de 2 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • Full HD,
  • placă video dedicată NVIDIA

Contra:

  • diagonala este destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus UX32LN este un laptop cu dimensiuni foarte mici, ce te va cuceri printr-un design spectaculos, dar și prin calități tehnice de excepție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.