Asus UX303LN-R4141H – ultrabook-ul profesional

Asus UX303LN-R4141H este un dispozitiv perfect pentru cei care au nevoie de un partener de încredere pentru lucrul în programe cu cerințe avansate, fiind ideal pentru graficieni și designeri. Ultrabook-ul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de 4700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep de la 160 de lei. Modelul este unul foarte performant, potrivit pentru lucrul în programe cu cerințe avansate și pentru gaming. Dispozitivul impresionează pe mai toate nivelele, având însă drept punct slab autonomia ce putea fi mai mare. Per ansamblu, însă, pachetul este unul foarte atractiv, plusând atât pe partea de design, cât și pe cea a configurației tehnice. Experiența audio-video este una de calitate superioară.

Ultrabook-ul se remarcă printr-un design premium alcătuit în totalitate din aluminiu și disponibil într-o culoare aparte, respectiv smoky brown (un maro deschis foarte plăcut). Carcasa metalică este nu doar atractivă din punct de vedere vizual, ci și utilă pentru sesiunile lungi de lucru datorită faptului că nu se încinge și este rezistentă la zgârieturi. Capacul este prevăzut cu un model de cercuri concentrice. Modelul este potrivit pentru lucrul atât de la birou, cât și de acasă, fiind ultra portabil. Dimensiunile sale sunt de 323 x 20 x 223 mm, iar greutatea este de doar 1.45 kg. Tastatura este de tip Chiclet și oferă o viteză foarte bună de lucru. Touchpad-ul este foarte precis, oferind un control bun.

Poze cu laptopul

Asus UX303LN-R4141H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și este Full HD, imaginile având o calitate superioară. Acestea sunt deosebit de clare și de vii, fiind redate la 1980 x 1080 pixeli.

Pentru a susține lucrul în programe pretențioase, modelul oferă mai întâi o fluiditate foarte bună. Vei putea lucra la randament bun chiar și în multitasking. Acest lucru este susținut de un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell și o putere de 2 GHz. Atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, nucleele de pe procesor vor fi activate suplimentar pentru a ajunge la o putere de 3.1 GHz. Apoi, configurația mai include o memorie RAM DDR 3 de 8 GB și o placă grafică NVIDIA GT 840M cu o memorie video de 2 GB.

Stocarea este SSD și ai la dispoziție 256 GB. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

În ceea ce privește dotările multimedia, aici ultrabook-ul punctează printr-un sistem audio performant dotat cu difuzoare SonicMaster și tehnologia ICEpower. Sunetul redat este puternic, clar și bogat. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri. Nu există o unitate optică.

De partea comunicațiilor avem tehnologiile Wireless de 802.11 ac și Bluetooth 4.0.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port miniDisplay.Vei putea astfel să te conectezi cu ușurință la ecrane mai mari sau proiectoare pentru redarea de conținut video și să transferi rapid fișiere pe diferite dispozitive externe.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 3 celule, aceasta fiind partea ce putea fi îmbunătățită. Dacă ai la tine încărcătorul nu vei avea însă probleme.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • SSD de 256 GB,
  • portabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.5

9.4

O alegere puternică

Asus UX303LN-R4141H este un ultrabook cu un design spectaculos, completat de o configurație puternică, pentru a face față oricărei provocări.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.