Asus UX303LA-C4307H – doar pentru cunoscători

Tehnologia avansează rapid în toate domeniile. Acest lucru aduce o mulţime de avantaje şi pentru iubitorii de calculatoare, întrucât această trecere de la PC la laptop a indus un nou salt către o generaţie de laptopuri mai performante, mai puternice şi mai eficiente, către ultrabook-uri. În acest sens, avantajele continuă întrucât un ultrabook este mic, uşor, subţire, autonomia sa este mai mare, fiind proiectat pentru portabilitate şi eleganţă, însă este suficient de rapid pentru a face faţă cerinţelor de zi cu zi. Pentru a beneficia de o experienţă unică în fiecare zi, ultrabook-ul Asus UX303LA-C4307H reprezintă o alegere excelentă atât la birou cât şi acasă sau pe timpul diferitelor călătorii. Preţul acestuia este de aproximativ 4399 lei (verifică preț actualizatşi se poate achiziţiona din magazinele de profil.

În acest sens, ultrabook-ul Asus , cu designul său elegant şi performanţa pentru care a fost conceput, oferă o altă dimensiune asupra lucrului cu aceste device-uri. Ca design, acest ultrabook de înaltă clasă oferă o eleganţă sofisticată datorită formei noi şi slim, precum şi a schemei de culori din gama maro fumuriu.

Poze cu laptopul

Asus UX303LA-C4307H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Finisajul metalic, liniile clasice ale modelului Zenbook, dar şi profilul redus cu o grosime de 3 mm în partea din faţă redau încă o dată rafinamentul de necontestat. Displayul ce echipează acest device este de 13.3 inch, iar faptul că este tip LED şi cu rezoluţia maximă suportată de 1920 x 1080 pixeli înseamnă că suportă rezoluţii Full HD. Totodată, ecranul multi-touch screen este unul tip tactil, ce creează o experienţă interesantă de fiecare dată când îl utilizăm.

Ca şi greutate, având un display mai mic şi o carcasă din aluminiu şi plastic cu finisaje elegante, este normal să fie mai redusă faţă de un laptop obişnuit, cântărind 1.45 kg. Tastatura cu iluminare inteligentă este silenţioasă şi plăcută la atingere, nu trebuie să apeşi foarte tare pentru a se prelua comenzile. Tehnologia Smart Gestures simulează numeroase gesturi tactile suportate de sistemul de operare Windows  8.1 şi este compatibilă cu o gamă largă de aplicaţii, iar dimensiunea generoasă a touchpad-ului este eficientă pentru a putea renunţa cu uşurinţă la mouse.

Deviceul vine echipat cu un procesor foarte performant din toate punctele de vedere. Mai exact, procesorul Intel Core i5, 5200U, este un model Broadwell de ultimă generație, ce funcţionează la o frecvenţă standard de 2,2 GHz, însă, atunci când este nevoie de o putere mai mare de procesare, face apel la sistemul Turbo Boost şi ajunge la o putere de procesare de până la 2700 MHz.

Performanţele procesorului sunt puse în valoare de memoria RAM de 8 GB care va oferi o funcţionare fără efort chiar şi în cazul rulării mai multor aplicaţii concomitent, redare de conţinut video în cele mai bune condiţii şi lansarea rapidă a diferitelor aplicaţii.

Pentru a stoca informaţii are la dispoziţie un SSD cu o capacitate de 256 GB, memorie suficientă pentru activităţile creative.

Pe partea de multimedia vine dotat cu o placă video integrată din seria Intel HD Graphics 5500, o cameră web HD (şi microfon integrat) şi cititor de carduri. Sunetul este de o calitate excepţională datorită sistemului Sonic Master cu tehnologia Bang & Olufsen ICEpower şi difuzoarele stereo.

În ceea ce priveşte transferarea fişierelor, aceasta se poate face cu ajutorul cititorului de carduri sau portului USB de 3.0. Pe partea de conectivitate, este dotat cu un port HDMI, modelul Bluetooth 4.0, ieşire audio şi un Mini DisplayPort. Bateria cu 3 celule oferă o autonomie de funcţionare de până la 7 ore, iar soluţia Super Hybrid Technology îi poate creşte autonomia cu până la 25% în cazul aplicaţiilor ce necesită puţine resurse.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor puternic,
  • touchscreen,
  • Full HD,
  • SSD de 256 GB,
  • portabil

Contra:

  •  deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere puternică

Asus UX303LA-C4307H este un ultrabook, cu specificații performante, ceea ce înseamnă că vei avea un aliat de nădejde indiferent de activitatea desfășurată.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.