Asus UX302LG-C4028H – spectaculos din toate punctele de vedere

Atunci când jobul tău presupune deplasări dese, consider că este absolut necesar să fii echipat cu un ultrabook. Nu doar că te va ajuta să îți desfășori activitatea mult mai lejer, dar vorbim de portabilitate, ceea ce mi se pare esențial într-un asemenea domeniu și nu numai. Un model extrem de interesant din toate punctele de vedere pot spune că este Asus UX302LG-C4028H. Are un preț de aproximativ 5220 lei (verifică preț actualizatși promite să te încânte prin fiecare caracteristică a sa.

Din punct de vedere al designului, ultrabook-urile sunt concepute de așa natură încât să uimească prin eleganța și rafinamentul lor, astfel că acest model nu este o excepție de la regulă. Ba din contră pot spune că Zenbook UX 302 are un design spectaculos cu sticlă cristalină superbă și finisaj clasic metalic satinat. Cu o grosime de doar 15,5 mm și o greutate de doar 1,45 kg, îl vei putea purta în geantă cu lejeritate, fără să te incomodeze în vreun fel. Odată ce îi ridici capacul vei găsi la interior o tastatură de tip chiclet, extraordinar de silențioasă și plăcută la atingere. Nu vă așteptați ca blocul numeric să fie prezent. Având în vedere dimensiunile sale foarte mici nu putem să ne așteptăm la acest aspect. Modelul este disponibil în varianta pe albastru închis, o nuanță destul de rar întâlnită în cazul laptopurilor sau a ultrabook-urilor, ceea ce cu siguranță îl scoate din anonimat.

Poze cu ultrabookul Asus UX302LG-C4028H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus UX302LG-C4028H este un ultrabook ce încorporează un procesor de ultimă generație, un model Intel Core i5, 4200U, construit pe tehnologia de 22 nm, ce funcționează în mod normal cu o frecvență de 1,6 GHz, dar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge chiar și la 2,6 GHz. Aici depinde doar de cât de solicitante sunt aplicațiile utilizate. Placa video utilizată în mod curent este un model Intel HD Graphics 4400, dar pentru aplicațiile cu o grafică foarte avansată, Zenbook UX 302 utilizează o placă video dedicată, un model NVIDIA GT 730M de 2 GB, DDR3. În general nu prea întâlnim în cazul ultrabook-urilor placă video dedicată, deoarece aceste modele sunt destinate utilizării office, deci în cazul acesta pot spune că producătorul surprinde în mod plăcut cu acest detaliu.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, iar hard disk-ul este un SSD de 256 GB, dotări excepționale, ce vor satisface chiar și cel mai pretențios utilizator. Display-ul este un LCD LED Corning  Gorilla Glass cu touch screen, ce impresionează prin imaginea Full HD extrem de clară, cu o paletă de culori atât de naturale. Are o diagonală de 13,3 inch, suficient încât să puteți lucra cu lejeritate.

Pe partea de conectivitate, laptopul Asus dispune de o gamă bogată, în care vei găsi: cameră WEB HD, cititor de carduri, 3 porturi USB 3.0, un port HDMI și bluetooth. Dacă ultabook-ul impresionează atât prin aspect, cât și prin caracteristici, ei bine se pare că producătorul nu se oprește aici când vine vorba de acest model. Sonorizarea sa este impecabilă, iar aici cheia succesului este tehnologia SonicMaster, ce asigură cea mai bună calitate.

Vine cu sistemul de operare Windows 8, ideal pentru suportul touch al display-ului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • tastatură chiclet,
  • procesor Intel Core i5 Haswell,
  • Full HD,
  • touch screen,
  • placă video dedicată,
  • SSD,
  • portabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus UX302LG-C4028H este un ultrabook ce te va impresiona atât printr-un design absolut spectaculos, cât și prin specificații extrem de interesante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.