Asus UX302LA-C4021P – un ultrabook cu touch screen

Gata ți-ai deschis un business și vrei să pui toate lucrurile în ordine? Păi probabil că întâi de toate ți-ar trebui un laptop bine pus la punct. Eu personal ți-aș sugera un ultrabook. Îți va fi mult mai ușor să îl iei cu tine în ședințe, întâlniri cu clienții, la cursuri sau de ce nu în călătorii de afaceri. Și nu doar atât. Îți oferă o configurație de excepție, dar și un design incredibil de elegant și rafinat. Da așa este ultrabookul Asus UX302LA-C4021P. Are un preț de aproximativ 5580 lei (verifică preț actualizatpe care și-l merită pe deplin. Numaidecât te voi lămuri de ce spun asta.

Întâi de toate îți încântă privirea cu al lui design absolut spectacos. La acest ultrabook vei găsi un echilibru perfect între funcții și formă. Designul fin cu sticlă cristalină se îmbină cu cel metalic satinat, astfel că vei avea un ultrabook cu un design izbitor. Cântărește numai 1,45 kg și are dimensiuni extrem de mici – (W x H x D) – 325 x 17,2 – 6,5 x 226 mm, ceea ce înseamnă că vorbim despre un model portabil, foarte ușor de strecurat în geantă.

Tastatura este de tip antistropi și asigură confortul necesar pe toată perioada utilizării lui. De asemeni vorbim de o tastatură iluminată, ce îți permite utilizarea  ultrabookului chiar și pe întuneric. Nu te aștepta să găsești aici blocul numeric. Având în vedere dimensiunile sale nu mi se pare anormal acest aspect.

Poze cu ultrabookul Asus UX302LA-C4021P

Ultrabook Asus UX302LA-C4021P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus UX302LA-C4021P vine echipat cu un procesor Intel Core i5, 4200U, un procesor Haswell, realizat pe arhitectura de 22 nm, tactat la o frecvență de 1,6 GHz. Dacă ți se pare destul de mică frecvența, nu te îngrijora, în general pentru activități mai puțin solicitante nici nu vei avea nevoie de mai mult.Totuși este bine de știut că poate ajunge și la 2,6 GHz pin tehnologia Turbo Boost.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, suficient chiar și pentru utilizatori mai pretențioși. În ceea ce privește capacitatea de stocare, ultrabookul Asus este echipat cu un SSD de 256 GB. Display-ul este un model Glare cu suport touch, ce are o diagonală de13,3 inch și o rezoluție Full HD. Te vei bucura de imagini impecabile, de o claritate incontestabilă, iar faptul că este înzestrat cu sistemul de operare Windows 8 ajută la o utilizare mai intuitivă.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 730M de 2 GB DDR3, ce se va descurca excelent chiar și în cazul jocurilor cu o grafică extrem de avansată, așa că vei putea utiliza ultrabook-ul chiar și pentru relaxare.

La capitolul conectivitate ultrabookul vine echipat cu o gamă foarte bogată, în care vei găsi: o cameră WEB HD, un cititor de carduri, 3 porturi USB 3.0, HDMI și bluetooth. Dacă până acum te-am impresionat, este bine de știut faptul că acest device sună și incredibil de bine, mai precis dispune de tehnologia SonicMaster, ce asigură o calitate incontestabilă a sunetului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design futurist,
  • portabil
  • Full HD,
  • procesor Haswell,
  • touch screen,
  • 8 GB RAM,
  • SSD 256 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus UX302LA-C4021P este un ultrabook ce impresionează atât din punct de vedere al designului, cât și prin specificațiile atât de complexe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.