Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H – laptopul convertibil cu performanță bună

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H este un laptop convertibil care beneficiază de o configurație foarte atractivă, părând însă că este gândit pentru a fi folosit în primul rând pe post de laptop și doar ocazional pe post de tabletă. Se găseşte la un preț de 4129 lei (verifică preț actualizat).Este un laptop convertibil pe care nu prea îl poți folosi însă ca tabletă din cauza designului greoi. Performanța reprezintă punctul forte principal al dispozitivului, care se poate dovedi atractiv pentru cei interesați și de accesul touch pe ecranul laptopului.

Dispozitivul are un design aparte care permite transformarea din laptop în tabletă prin plierea ecranului la 360 grade. Modelul se remarcă printr-o construcție rezistentă, fiind alcătuit din plastic și aluminiu și prevăzut cu o textură care ține amprentele la distanță. Tastatura este completă, având inclus și blocul numeric suplimentar din partea dreaptă, iar touchpad-ul este generos și oferă un control bun. În mod ironic, partea la care dispozitivul stă prost este exact cea legată de sistemul convertibil, iar acest lucru se întâmplă din cauza dimensiunilor de 380 x 258 x 22 mm și greutății de 2.2 kg, ambele identice cu cele pentru un laptop standard. Prin urmare, va fi destul de greu să pliezi ecranul și cu atât mai mult să folosești dispozitivul ca tabletă așa cum faci în mod obișnuit, întrucât laptopul este greu și greu de controlat cu o singură mână.

Poze cu laptopul

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are diagonala de 15.6 inch și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile beneficiază de o claritate bună, dar nu sunt atât de strălucitoare. În același timp, sistemul multitouch nu este cel mai dezvoltat, așa că utilizarea ca tabletă devine destul de neatractivă.

La nivelul performanței tehnice lucrurile stau însă foarte bine. Modelul beneficiază de un procesor Intel Core i5 de 2.2 GHz și posibilitatea de boost până la 2.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video NVIDIA GeForce 940M. Configurația este foarte atractivă, permițând efectuarea unor sarcini ceva mai dificile și chiar și un gaming la nivel standard. Placa video dedicată plusează foarte bine datorită extinderii spectrului de aplicații, jocuri și programe ce pot fi rulate. Dispozitivul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 instalat, fiind gata de lucru. Stocarea este SSHD și vei avea la dispoziție 1 TB pe HDD și 24 GB pe SSD. Viteza de transfer este foarte bună, iar datele beneficiază de o securitate superioară.

La nivel multimedia, laptopul este dotat cu difuzoare SonicMaster pentru un sunet puternic, un cititor de carduri SD/SDHC și o cameră web VGA pentru apeluri video pe Skype.

Laptopul beneficiază de o baterie Li Ion cu 3 celule și are o autonomie atractivă, de până la 4-5 ore de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design alcătuit din materiale de calitate
  • ecran Full HD
  • performanță foarte bună
  • autonomie decentă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.6

8.8

O alegere inspirată

Asus Transformer Book Flip TTP500LB-DN034H este un laptop 2 în 1, pe care îl vei putea utiliza și ca tabletă fără nici o problemă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.