Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H – o soluţie bună pentru un gadget de nivel mediu

Asus este o companie de electronice care demonstrează, de fiecare dată, că reuşeşte să se adapteze cu uşurinţă pieţei. Are atât produse ieftine cât şi modele mai avansate din punct de vedere tehnologic şi, de aceea, gama lor este atât de apreciată. Laptopul-ul Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H face parte din cea de-a doua categorie, activând cu mare precizie şi ca laptop, dar şi ca tabletă, şi îndeplinind cu succes tot ceea ce trebuie să facă aceste două tipuri de produse.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Raportul calitate preţ este unul foarte bun, pentru cei 3899 lei (verifică preț actualizat), investiţi primind un laptop performant şi o tabletă excelentă atunci când este nevoie de ea. Laptopul este un nou model excelent de la Asus, are o utilizare diversă şi dă rezultate bune oricum ar fi folosit, acesta putând fi recomandat tuturor celor care îşi doresc un gadget competent.

Caracteristica esenţială a unui astfel de laptop este aceea că device-ul poate fi folosit şi pe post de laptop, dar şi ca tabletă, în funcţie de necesităţi şi de situaţie. De aceea, putem afirma că vorbim de un laptop extrem de flexibil, ecranul putând fi rabatat până la 360 de grade. Pentru situaţiile în care este nevoie de un laptop, se foloseşte tastatura, dar display-ul funcţionează şi prin touch, atunci când tableta intră în funcţiune.

Poze cu laptopul

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bineînţeles, cele 2.26 kilograme sunt mai mult decât rezonabile pentru un laptop, dar cam mult pentru o tabletă. Cu toate acestea, carcasa din metal şi plastic este făcută pentru un laptop, la fel cum şi toate componentele electronice sunt mai grele. Ecranul are diagonala de 15.6 inch, cât cea a unui laptop de dimensiuni normale, iar acesta este un avantaj şi când modelul Asus este folosit ca tabletă.

În ceea ce priveşte configuraţia, modelul de faţă se prezintă ca un laptop de capacitate medie, suficient de bun pentru a rula cu succes toate jocurile noi la detalii acceptabile şi pentru a face faţă fără probleme programelor de editare foto şi video.

Procesorul este un Intel Core i7-4510U cu frecvenţa de 2.00 GHz şi cu o memorie internă de 4 GB DDR3, iar placa video este una dedicată, de la Nvidia, de 2048 MB. Aşadar, cei pasionaţi de jocuri vor găsi cu siguranţă suficient de multe motive pentru a fi mulţumiţi. Pe de altă parte, pentru o tabletă, specificaţiile sunt unele extrem de performante, aşa că doar simpla navigare pe Internet, filmele şi muzica se vor desfăşura foarte bine.

Pentru filme, ecranul are o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, este full HD, iar sistemul touch este unul performant, în 10 puncte. Aşadar, se pot vedea fără probleme chiar şi Blu-Ray-uri, la o calitate foarte bună. Şi, nu în ultimul rând, capacitatea de stocare este imensă, de 1 TB.

Modelul are şi cameră VGA, difuzoare integrate bune, microfon încorporat şi mai multe porturi USB (2.0 şi 3.0), HDMI şi cititor de carduri. Este un aparat care se poate conecta cu uşurinţă la alte dispozitive, iar odată achiziţionat, cumpărătorul va primi şi Windows 8.1.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core I7 Haswell,
  • HDD de 1 TB + SSD de 24GB,
  • placă video dedicată NVIDIA,
  • rezoluție Full HD,
  • touchscreen

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Conectivitate - 9
Performanțe - 9.2

9.1

O alegere eficientă

Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN137H este un laptop portabil,ce poate fi utilizat și pe post de tabletă, funcție utilă în special în cadrul prezentărilor.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.