Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H – laptopul 2 în 1 performant

Este destul de greu să găsești un laptop convertibil care să păstreze configurația unui model clasic și să nu dezamăgească nici pe partea de utilizare ca tabletă. Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H este unul dintre modelele foarte performante, care nu te vor face să duci lipsa laptopului pentru lucru sau multimedia. Are un preț de aproximativ 4519 lei (verifică preț actualizat), fiind un laptop 2 în 1 foarte performant, care scârțâie însă pe partea de portabilitate și utilizare ca tabletă. Modelul este potrivit pentru cei care vor totuși să aibă la dispoziție și funcții touch pe laptop.

Designul îți va atrage atenția din prima, datorită profilului foarte subțire și sistemului convertibil. După cum îi spune și numele, dispozitivul are un sistem flip pentru a se transforma din laptop în tabletă, asta însemnând că ecranul se poate plia la 360 grade. Vei putea astfel să reglezi ecranul în diferite unghiuri, astfel încât să îți fie mai ușor să lucrezi, să navighezi, să te joci, să urmărești conținut video etc. Carcasa este alcătuită dintr-o combinație de plastic și aluminiu, așa că arată foarte bine și este în același timp rezistentă atât în fața plierii repetate a ecranului, cât și în fața zgârieturilor. Suprafața capacului este prevăzută cu o textură liniară elegantă care oferă un aspect premium în timp ce carcasa este disponibilă într-o combinație de negru și argintiu. La interior, tastatura este plată și confortabilă, iar touchpad-ul are dimensiuni generoase. Modelul are dimensiunile de 380 x 258 x 22 mm și cântărește 2.2 kg şi, deși mai puțin portabil decât alte modele, acest lucru este de înțeles datorită performanței ridicate.

Poze cu laptopul

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o rezoluție Full HD, diagonala de 15.6 inch și este prevăzut cu multitouch. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli și au o calitate foarte bună pentru o utilizare standard, de laptop. Punctul slab principal este reprezentat de unghiurile slabe de vizibilitate. Apoi, laptopul este destul de greu, fiind mai dificil să folosești dispozitivul pe post de tabletă. Funcțiile multitouch nu sunt nici destul de dezvoltate pentru a fi utile pentru desen, așa că utilizarea ca tabletă rămâne ca o opțiune secundară.

Configurația susține o performanță foarte bună, așa că vei putea desfășura toate activitățile pe care le-ai fi desfășurat pe un laptop standard sau un PC. Vei găsi astfel un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz și boost până la 3 GHz, o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 940M și o memorie RAM de 4 GB. Prin urmare, vei putea rula orice program sau joc și vei beneficia de un multitasking cursiv și timpi reduși de așteptare.

Stocarea se face pe HDD și SSD, având la dispoziție 1 TB și respectiv 24 GB, având astfel suficient spațiu pentru stocare și în același timp o viteză bună de transfer și un acces rapid la conținut.

La nivel multimedia, laptopul este dotat cu tehnologia SonicMaster pentru procesarea sunetului, acesta având un volum bun și o claritate deosebită. Modelul este dotat de asemenea cu o cameră web VGA și un cititor de carduri.

În ceea ce priveşte autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li Ion cu 3 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design calitativ cu inserții de aluminiu
  • ecran Full HD
  • performanță ridicată
  • stocare SSHD

Contra:

  • memorie RAM de doar 4 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.6
Performanțe - 8.4

8.6

O alegere portabilă

Asus Transformer Book Flip TP500LB-DN035H este un laptop portabil, ce poate fi utilizat atât ca atare, cât și ca tabletă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.