Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H – laptopul 2 în 1 atractiv pentru performanță

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H este unul dintre dispozitivele convertibile lansate de Asus care se apropie mai mult de standardele pentru acest tip de laptopuri. Acest lucru se datorează în primul rând portabilității mai bune decât în cazul altor serii. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4249 lei (verifică preț actualizat). Este un laptop 2 în 1 potrivit pentru cei care își doresc un dispozitiv performant pe care să îl poată folosi și pe post de ecran touch în anumite momente. Pentru a menține un nivel ridicat de performanță, producătorul a făcut un compromis pe partea de portabilitate, utilizarea pe post de tabletă în spații de interior fiind ceva mai comodă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul dispozitivului se remarcă prin sistemul de rotire la 360 grade al ecranului. Acesta permite transformarea din laptop în tabletă și poziționarea în diferite unghiuri pentru vizionarea de conținut. Laptopul are dimensiunile de 329 x 19 – 22 x 225 mm și cântărește 1.7 kg, prin urmare modelul nu este cel mai ușor, dar stă oricum mai bine decât altele lansate de Asus în aceeași categorie. Carcasa este neagră la exterior și argintie în interior, iar construcția este din plastic și aluminiu, fiind una de calitate. Tastatura are un format plat și oferă o viteză bună de scris, iar touchpad-ul este generos și foarte bun pentru control

Poze cu laptopul

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 13.3 inch, este de tip glare și are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Acesta are un profil ultra slim, dar la plierea completă la 360 de grade dispozitivul ajunge să fie destul de incomod din cauza grosimii laptopului și greutății acestuia.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 2.2 GHz și boost până la 2.7 GHz, o memorie RAM de 6 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 920M. Configurația permite desfășurarea cu succes a tuturor activităților de peste zi, atât a celor ce țin de divertisment, cât și a celor ce țin de lucru. Placa video dedicată face posibilă chiar și rularea unor jocuri mai recente. Multitasking-ul este cursiv, iar procesorul asigură în același timp un nivel redus de energie.

Autonomia este una medie, ajungând la 4-5 ore, laptopul fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 3 celule.

Laptopul are o capacitate de stocare de 1 TB, iar stocarea se face pe o unitate standard HDD, fără să mai existe și suport SSD. Modelul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1 de 64 biți.

La nivel multimedia este de remarcat sistemul audio cu difuzoare stereo SonicMaster, acesta redând un sunet amplu și puternic. Totodată, laptopul mai beneficiază de o cameră web HD și un cititor de carduri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant cu finisaje metalice
  • ecran Full HD
  • configurație performantă
  • autonomie bună

Contra:

  • lipsa unei unități SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8.8
Performanțe - 8.7

8.7

O alegere puternică

Asus Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H este un laptop portabil, ce poate fi utilizat și ca tabletă, pentru momentele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.