Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H

Dacă până de curând gadget-urile se întreceau între ele pentru a câștiga cumpărătorii, iată că acum trendul este ca acestea să se combine între ele, așa cum este cazul phabletelor sau laptopurilor care funcționează și ca tablete. În această a doua categorie se încadrează și Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H, un dispozitiv ultra-portabil care oferă toate beneficiile unui laptop performant, iar în plus se poate transforma în tabletă pentru distracție. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere faptul că dispozitivul funcționează ca un laptop complet și plusează prin ecranul tactil care îl tranformă în tabletă, prețul 2 în 1 este convenabil.

Designul laptopului este unul special, permițând ca display-ul să se rabateze la 360 de grade pentru ca dispozitivul să fie folosit ca tabletă. Carcasa laptopului este alcătuită din aluminiu și are un aspect foarte plăcut. Designul este alcătuit din negru și argintiu. Pe capacul display-ului se remarcă logo-ul Asus cu inserție metalică. Având dimensiunile de 326 x 22 x 232 mm și o greutate de 1.75 Kg, laptopul este ușor de folosit și pe post de tabletă și ușor de transportat.

Poze cu laptopul Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are diagonala de 13.3 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Display-ul este, în același timp, multi touch screen cu 10 puncte. Acesta este optimizat pentru Windows 8, iar tehnologia ASUS Touch Sensor îl face mult mai receptiv la atingere decât cele obișnuite. Este de remarcat faptul că, spre deosebire de modelele low-budget de laptopuri-tabletă, modelul de față rulează aplicații win, fiind mult mai util și compatabil cu mobilitatea utilizatorului. Astfel, dispozitivul poate fi folosit ca un laptop normal la birou, iar pentru distracție sau conectarea rapidă la internet pe stradă sau în mers poate fi folosit ca o tabletă. Filmele și aplicațiile rulate vor avea o calitate superioară.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază, în primul rând, de un procesor Intel Core i3 cu 2 nuclee și o frecvență de 1.9 Ghz. Laptopul are și un procesor grafic Intel HD Graphics 4400 integrat. Pentru a completa pachetul și a oferi fluiditate în multitasking, dispozitivul mai beneficiază de 4 GB de memorie DDR3 și un HDD de 500 GB.

Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H folosește sistemul de operare Windows 8 de 64 de biți. În ceea ce privește sistemul audio, acesta este echipat cu tehnologia SonicMaster și redă un sunet omnidirecțional, care acoperă un spectru tonal larg. Astfel, prin asocierea unui sunet de calitate superioară, laptopul completează experiența de utilizare.

La nivel multimedia, laptopul mai beneficiază de o cameră WEB HD și microfon integrat.

La nivelul conectivității, laptopul stă destul de bine, având 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0 și un port HDMI. Prin urmare, laptopul se poate conecta la ecrane mai mari pentru redarea de conținut. Modelul se poate conecta la internet prin cablu de rețea sau Wi-Fi și poate comunica prin Bluetooth. De asemenea, laptopul are și cititor de card-uri SD și SDHC.

Tastatura este internațională și are tastele ușor de controlat, iar touchpad-ul are suport pentru gesturi în multi-atingere.

Referitor la autonomie, aceasta este asigurată de o baterie Li-Polymer cu 3 celule și ajunge până la 6 ore într-un mod standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Haswell,
  • elegant,
  • portabil,
  • Windows 8

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Asus Transformer Book Flip TP300LA-DW060H este un gadget pe care orice utilizator îl va putea folosi atât ca laptop, cât și ca tabletă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.