Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H – laptopul cu touchscreen

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H este un dispozitiv flexibil care îți va transforma activitatea de peste zi în una mult mai distractivă. Dacă până acum ecranele touchscreen erau dedicate tabletelor și smartphone-urilor, în momentul actual poți beneficia de aceeași mobilitate și pe laptop. Prețul pentru acest model este de 3699 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta pornesc de la 126 de lei. Dispozitivul este unul foarte atractiv pentru iubitorii de gadget-uri care își doresc să îmbine utilitatea și productivitatea oferite de un laptop performant cu distracția oferită de o tabletă. Modelul de față este unul convertibil, putând funcționa atât ca laptop, cât și ca tabletă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul aparte, remarcându-se în primul rând prin faptul că ecranul se poate rabata la 360 de grade. Vei putea astfel să îl folosești ca pe o carte. Carcasa este alcătuită dintr-o combinație de plastic și aluminiu, fiind foarte rezistentă și, în același timp, oferind protecție împotriva supraîncălzirii. Capacul este negru, iar interiorul este argintiu. Suprafața capacului este ușor texturată, având un aspect elegant. Un astfel de dispozitiv trebuia să fie portabil, ceea ce s-a și întâmplat. Astfel, laptopul are o greutate de 1.75 Kg și dimensiunile de doar 326 x 19 – 22 x 232 mm. Touchpad-ul este destul de mare și are control pentru gesturi multi-atingere. Tastatura este plată, tastele fiind apropiate și oferind o viteză bună de scris.

Poze cu laptopul

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așadar, dispozitivul oferă un randament bun de lucru, iar atunci când te afli în mișcare sau vrei să te relaxezi, poți opta pentru a-l controla prin atingere.

Ecranul are o rezoluție Full HD, imaginile fiind redate la 1980 x 1080 pixeli. Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și are un profil ultra slim. Controlul este multi-touch, așa că ecranul va recunoaște o serie largă de mișcări.

Configurația este și ea adaptată atât pentru lucru, cât și pentru distracție. Ai la dispoziție astfel un procesor Intel Core i5 cu arhitectură Broadwell care să îți susțină sesiunile de  la birou și o cursivitate ridicată în rularea de aplicații. Timpul de răspuns este foarte scurt. Procesorul are o putere de 2.2 GHz, iar prin tehnologia Turbo Boost 2.0 nucleele sale sunt activate automat pentru a suplimenta puterea proporțional cu sarcinile desfășurate. Placa grafică este integrată și de tip Intel HD Graphics 5500. Memoria RAM este de 6 GB, oferind un randament general foarte bun. Vei putea să rulezi orice tip de aplicație sau program. Jocurile vor arăta impresionant.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, fiind toată disponibilă pe HDD. Nu este disponibilă și o stocare SSD. Laptopul-tabletă vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat.

La nivelul dotărilor multimedia vei beneficia de un sunet de calitate asigurat de difuzoare stereo SonicMaster și de o cameră Web HD pentru apelurile video pe Skype. Ai la dispoziție și un cititor de carduri. Modelul nu dispune de niciun fel de unitate optică.

În ceea ce privește partea de comunicații, vei găsi tehnologiile Bluetooth și Wireless. Port-urile sunt dispuse lateral. Există 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0 și 1 port HDMI. Autonomia este ridicată, modelul fiind dotat cu o baterie Li Polymer cu 3 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • Full HD,
  • touchscreen,
  • HDD de 1 TB,
  • portabil

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să vină cu un SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.8

9

O alegere puternică

Asus Transformer Book Flip TP300LA-C4171H este un laptop, ce poate fi utilizat atât ca și laptop, cât și ca tabletă, astfel că îl vei putea utiliza cu succes chiar și în prezeentări.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.