ASUS TP301UJ-C4017T – un ultrabook cu procesor Skylake

ASUS TP301UJ-C4017T este un ultrabook ce vine echipat cu cel mai nou tip de procesoare de la Intel și are un preț destul de accesibil. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 3999 lei(verifică preț actualizat). Prețul este destul de decent dacă ne raportăm la configurația dată. Pentru cei ce își doresc noul model Asus, dar totuși nu și-l permit, este bine de știut că modelul poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 237 lei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și Evomag.

Pentru început îți pot spune că avem de-a face cu un ultrabook extrem de elegant, ce poate fi utilizat și ca tabletă la nevoie. Îți permite să lucrezi de oriunde, dar și să te relaxezi. Noul VivoBook este mai subțire decât generația anterioară cu aproximativ 10%, măsurând în punctul cel mai gros 19,9 mm. Greutatea sa atinge numai 1,5 kg, ceea ce face ca noul dispozitiv Asus Vivo Book să fie extrem de ușor de strecurat în geantă atât când pleci la birou, cât și când pleci într-o întâlnire de afaceri. Faptul că îl poți utiliza și ca tabletă te va ajuta să susții mai ușor o prezentare. Finisajul ultrabook-ului este metalic, ceea ce îl face să se evidențieze cu ușurință prin eleganță și rafinament.

Poze cu ASUS TP301UJ-C4017T

ASUS TP301UJ-C4017T

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește tastatura, TP301 dispune de una ergonomică, absolut superbă, cu taste full-size. Tastatura este retroiluminată, astfel încât vei putea lucra chiar și într-o încăpere slab iluminată. Ultrabook-ul îți asigură confortul dorit cu fiecare utilizare.

În ceea ce privește specificațiile sale, ei bine producătorul taiwanez ne propune o configurație puternică. Procesorul Intel Core i5, 6200U, face parte din generația Skylake, cea mai nouă gamă de procesoare lansată în 2015. Pe lângă puterea sporită, gama Skylake este și mai eficientă din punct de vedere al consumului de curent electric. Frecvența procesorului atinge 1,4 GHz în cazul activităților mai puțin solicitante, putând fi extinsă la 2,8 GHz la nevoie.

Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 6 GB DDR3, ce poate fi upgradată până la 8 GB în cazul în care consideri că este nevoie. Capacitatea de stocare este de 1 TB și îți asigură suficient spațiu pentru a stoca poze, filmări, etc.

În general ultabook-urile vin echipate cu placă video integrată, însă nu și modelul Asus Vivo Book. Acesta dispune de o placă video dedicată, NVIDIA GeForce 920M, de 2 GB DDR3, ce se va descurca excelent cam în orice situație, chiar și în cazul jocurilor. E drept că pentru un gaming în adevăratul sens al cuvântului, recomandat ar fi un laptop mult mai puternic.

Display-ul este un LCD LED de 13,3 inch, proiectat să răspundă instantaneu la atingere. Este de tip IPS, ce îi asigură unghiuri bune de vizualizare, culori vii și naturale, dar și o luminozitate bună și un contrast excelent. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că oferă utilizatorului imagini detaliate , impecabile.

La capitolul conectivitate, ultrabook-ul beneficiază de diversitate: cameră WEB, cititor de carduri, un port HDMI, un port USB 2.0, 3 porturi USB 3.0, un port USB-C(transferă datele cu o viteză de 5 Gbit/s) și bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • USB-C,
  • portabil,
  • procesor Intel Core i5 Skylake,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • este un magnet de amprentă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere puternică

ASUS TP301UJ-C4017T este un ultrabook cu o configurație puternică, ce îți oferă suportul necesar când vine vorba de muncă, dar și pe partea de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 2.93 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.