Asus TP300LD-C4033H – un laptop tabletă

Laptopul Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H este un model de laptop convertibil, extrem de util și potrivit pentru nevoile oamenilor de afaceri sau a acelora care au nevoie de mobilitate și de a utiliza mai multe dispozitive în același timp, precum laptop, tabletă sau proiector. Acest laptop poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat) și dispune de o garanție de 24 de luni cu posibilitate de prelungire.

Acest model are un design exclusivist, cu o carcasă neagră și o tastatură de culoare argintie. A fost creat în scopul flexibilității, astfel încât vine cu un display care poate fi rabatat la 360 de grade, putând fi utilizat atât pe post de tabletă cât și pe post de laptop. Ecranul touchscreen facilitează uzul laptopului atunci când acesta este rabatat. Asus TP300LD-C4033H este definiția modernismului în ceea ce privește tehnologia și eleganța în business și este conceput atât pentru a satisface nevoile oamenilor de afaceri cât și a profesorilor sau a persoanelor care doresc să îl utilizeze în scopuri de relaxare. 

Poze cu laptopul Asus TP300LD-C4033H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, specificațiile acestuia se ridică la așteptările consumatorilor de tehnologie ce își doresc rapiditate și performanță din partea unui laptop de ultimă generație. Așadar, laptopul vine cu un procesor produs de Intel, de tip Intel Core i5 4210U, un model Haswell cu două nuclee și o tehnologie a procesorului de 22 nm. Procesorul este tactat la o frecvență de 1,7 GHz, însă poate ajunge chiar și la 2,7 GHz datorită tehnologiei Turbo Boost.

Arhitectura Haswell și procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4400 fac din acest dispozitiv unul puternic, demn de caracteristicile pe care le are. Placa video are o memorie dedicată și o capacitate de 2 GB, de tip DDR3. Producătorul chipset-ului este NVIDIA, aparținând seriei GeForce 820M, ceea ce înseamnă că utilizatorul va putea folosi aplicații cu o grafică avansată sau că va putea testa cele mai noi jocuri de pe piață, fără să întâmpine vreo problemă.

Capacitatea RAM, Asus TP300LD-C4033H vine echipat cu 4 GB de RAM, suficient pentru o utilizare decentă ca să spun așa, iar în ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, laptopul vine echipat numai cu 500 GB, însă nu ai de ce să fii dezamăgit, mai ales că în prezent ai posibilitatea să urci in cloud orice tip de fișier sau dacă această soluție nu este pe placul tău, poți opta pentru un HDD extern.

Din punct de vedere al imaginii, display-ul este touchscreen, multi-touch cu 10 puncte, diagonala ecranului este de 13.3 inch, iar rezoluția este Full HD, de 1920 x 1080. În ceea ce privește conectivitatea, Asus Transformer dispune de un port HDMI, o ieșire audio, un port USB 2.0 și două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid). De asemenea, se poate conecta cu alte dispozitive prin Bluetooth versiunea 4.0 sau wireless de tip 802.11ac.

Greutatea laptop-ului de numai 1.75 kg este ideală pentru utilizatorii care sunt foarte activi și au nevoie de mobilitate. Tastatura internațională nu conține și o tastatură numerică, dar având în vedere dimensiunile sale destul de mici, nu are de ce să ne mire acest aspect.

Sistemul de operare recomandat de către compania producătoare pentru acest laptop este Microsoft Windows 8.1 de 64 biți. Referitor la securitate, acest model utilizează Kensington Lock, ce are grijă să țină curioșii la distanță de datele voastre personale. Ca accesorii, modelul dispune de cameră web HD, de un cititor de carduri și de un microfon intergrat.

Pe partea de sonorizare laptopul Asus vine echipat cu un sistem SonicMaster ce asigură o experiență audio excepțională, astfel că muzica sau filmele vor urmărite pe acest device vor fi o adevărată plăcere. Acest laptop oferă o experiență fluidă, foarte potrivită pentru locurile de muncă unde prezentările, conferințele și statisticile sunt activităţi de bază, iar imaginea afacerii este foarte importantă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • touchscreen,
  • Full HD,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are decât 4 GB de RAM

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Asus TP300LD-C4033H este un laptop portabil, ce poate fi utilizat și pe post de tabletă, un device cu specificații interesante și un raport calitate-preț avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.