Ultrabook Asus TAICHI21-CW011H

Vă doriţi să achiziţionaţi un notebook, dar în acelaşi timp vă gândiţi la avantajele ce vi le-ar putea oferi o tabletă? Oscilaţi între cele două opţiuni? Ei bine nu mai este necesar să faceţi o astfel de alegere pentru că cei de la Asus au venit cu o soluţie ideală pentru problemele voastre în momentul în care au lansat ultrabook-ul Asus TAICHI21-CW011H. Un laptop ce reprezintă o fuziune extraordinară între conceptul de tabletă şi notebook, în felul acesta vă bucuraţi atât de portabilitate, cât şi de flexibilitate la cote înalte.

Ţinând capacul deschis îl puteţi folosi ca şi laptop, iar cu capacul închis, acesta se transformă într-o tabletă utilă şi subţire. Taichi este un ultrabook ce a fost conceput în special pentru prezentări, şi spun asta datorită modului oglindă ce oferă o partajare completă a informaţiilor. Utilizând această facilitate, acelaşi set de informaţii este afişat pe ambele ecrane, ceea ce face ca o prezentare să se desfăşoare mult mai uşor, mai plăcut şi mai comod. Dar în acelaşi timp cele două ecrane pot fi folosite separat pentru aplicaţii diferite. Preţul unui astfel de gadget se ridică la aproximativ 7000 lei (verifică preț actualizat), un preţ nu tocmai accesibil oricărei persoane, dar având în vedere că discutăm de un ultrabook tabletă extrem de bine pus la punct, consider că îşi merită preţul pe deplin.

Din punct de vedere al designului, producătorul taiwanez întrece orice aşteptări, revoluţionând piaţa cu un produs slim, portabil şi extrem de practic. Vine pe o nuanţă de gri carbon, ce sugerează o eleganţă desăvârşită. Finisajele extrem de bine realizate evidenţiază atenţia pe care o acordă cei de la Asus pentru realizarea produselor.

Poze cu ultrabook-ul Asus TAICHI21-CW011H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă în ceea ce priveşte partea exterioară Asus TAICHI21-CW011H impresionează, ei bine nici la interior nu stă mai rău. Puterea sa este susţinută de procesorul Intel Core i7, 3537U, tactat la o frecvenţă de 2.0 GHz. Cei 4 GB RAM DDR3 conlucrează perfect cu procesorul şi asigură o navigare şi un multitasking ireprosabil. În ceea ce priveşte capacitatea de stocare, Taichi vine cu un SSD de 256GB, asigurând un spaţiu suficient de mare pentru toate datele de care aveţi nevoie.

Placa video integrată este un Intel HD Graphics 4000, ce face faţă foarte bine activităţilor office şi multimedia. Cum spuneam, Asus TAICHI21-CW011H este un ultrabook business, ceea ce înseamnă că în ceea ce priveşte jocurile, nu este tocmai recomandabil.

Displayul este un LCD LED Non-Glare, cu o diagonală de 11,6 inch şi o rezoluţie Full HD. Detaliul cel mai important este că dispune de două ecrane, cu touch screen pe modulul tabletă. Pe partea de multimedia vine cu două difuzoare integrate Bang & Olufsen ICE Power, ce utilizează tehnologia Sonic Master şi o cameră WEB HD. La capitolul porturi se bucură de prezenţa celor mai importante, şi anume: 2 porturi USB 3.0, un micro port HDMI, VGA şi bluetooth.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • portabil,
  • utilizează două ecrane, cu touch screen pe modulul tabletă,
  • procesorul Intel Core i7, 3537U,
  • SSD de 256GB

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

EXCEPȚIONAL

Asus TAICHI21-CW011H este un ultrabook tabletă, ideal pentru prezentări, ce cu siguranţă vă va aduce succes în meseria voastră . Cu un design avangardist, Taichi se face extrem de util, cu atât mai mult când sunt folosite ambele ecrane.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.