Asus T300LA-C4002H – laptop portabil cu suport multi-touch

Brand-ul Asus s-a remarcat încă din 1989 prin inovaţia şi calitatea oferită şi prin faptul că acordă atenţia necesară nevoilor consumatorului. Ca model pentru astăzi am ales o varinată cu o configurație complexă, şi anume, laptopul Asus T300LA-C4002H, ce are un preţ de aproximativ 3750 lei (verifică preț actualizat), un preţ nu tocmai la îndemâna oricui, dar care se explică prin dotările sale.

Din punct de vedere al designului, pot spune că vorbim de un laptop foarte elegant, ce îmbină în mod armonios nuanţe de gri cu negru, subliniind în felul acesta un stil desăvârşit. Cu siguranţă vă va cuceri de la prima vedere. Oferă portabilitate, cântărind numai 1,7 kg, ceea ce îl face ușor de strecurat în geantă, indiferent că mergeți la o ședință sau plecați într-o călătorie. Bateria pe 4 celule oferă o autonomie de până la 4 ore, suficient cât să nu vă lase baltă în timpul unei ședințe.

Modelul Asus este ideal pentru cei ce vor să își deschidă o afacere, oferind suportul necesar în realizarea activităților office. Iar aspectul este unul premium, cu finisaje foarte bine realizate și materiale de cea mai bună calitate.

Poze cu laptopul Asus T300LA-C4002H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Asus vine la interior cu o motorizare de tip Intel Core i3, ce face parte din ultima gamă de procesoare lansată de Intel, și anume Haswell, un model 4010U, tactat la o frecvenţă de 1,7 GHz, cu un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 4GB DDR3, suficient pentru o activitate decentă, dar totuși dacă nu vi se pare suficientă puteţi opta oricând pentru un upgrade.

În ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, laptopul dispune de un SSD de 128 GB, suficient pentru sistemul de operare Windows 8, cu care vine la pachet, dar și pentru aplicații, poze sau filmulețe. În cazul în care totuși vi s-ar părea insuficient, există oricând opțiunea unui HDD extern.

Placa video este un chipset integrat, un model Intel HD Graphics 4000, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitățile office și multimedia. Nu spun că nu se va descurca și în cazul unui gaming ocazional, dar cu siguranță nu va face față jocurilor cu grafică mai avansată. Pentru cei ce își doresc un laptop care să se descurce excelent în acest sens, le recomand mai degrabă un laptop cu placă video dedicată, precum modelul acesta.

Display-ul este de tip IPS, cu o diagonală de 13,3 inch şi are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ca și caracteristică aparte, laptopul este proiectat pentru atingere. Este cunoscut faptul că sistemul de operare Windows 8 a fost creat cu acest scop, iar laptopup Asus oferă un display cu suport multy-touch.

Pe partea de sonorizare stă destul de bine, are două difuzoare integrate Sonic Master, ce asigură un sunet omnidirecțional, astfel încât veți putea distinge fiecare instrument în parte. La capitolul conectivitate, pot spune că surpinde în mod plăcut, dispune de: un port USB 3.0(ce ajută la un transfer de date mult mai rapid), are port HDMI, microfon, cititor de carduri SD, cameră WEB HD și bluetooth. Pentru cei interesaţi de un confort sporit, laptopul Asus dispune şi de tastatură chiclet, ceea ce cu siguranţă vă va asigura o tastare mult mai rapidă şi mai plăcută. Din punctul meu de vedere are toate calitățile pentru a fi considerat un ultrabook.

Păreri pro şi contra 

Pro:

  • procesor Haswell,
  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • portabil,
  • Full HD
  • suport touch screen

Contra:

  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Asus T300LA-C4002H este un laptop portabil, cu o configurație excelentă, ideal pentru cei ce vor să înceapă o afacere.

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.