Asus T300FA-FE004H – laptopul flexibil și eficient

Ecranele touchscreen sunt foarte distractive și au avantajul de a oferi acces rapid către conținut atunci când te afli în mișcare. Nu e astfel de mirare că ecranele touchscreen au început să apară pe mai toate dispozitivele din jurul nostru. Laptopurile nu puteau pierde ocazia de a se adapta și mai mult la mobilitate, așa că producătorii s-au gândit la modelele convertibile care îmbină productivitatea oferită de lucrul pe un laptop cu distracția extinsă oferită de tabletă.  Un astfel de dispozitiv este și Asus T300FA-FE004H. Laptopul convertibil Asus poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat). Modelul este unul potrivit pentru persoanele aflate mereu în mișcare și este ideal mai ales pentru călătorii, atunci când te ajută să economisești spațiu în bagaj și să ai în același timp acces la toate fișierele și datele importante. Având în vedere că avem de-a face cu un dispozitiv 3 în 1 performant, prețul este unul foarte bun.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia face posibilă transformarea rapidă dintr-o formă în alta. Astfel, ecranul este complet detașabil și funcționează ca o tabletă. Carcasa este alcătuită din aluminiu și plastic, greutatea fiind de doar 1.6 kg. Carcasa este disponibilă într-o combinație elegantă de bleumarin și argintiu. Dimensiunile sunt de 308.5 x 10.4 x 207 mm, așa că dispozitivul este ușor de transportat în orice formă este folosit. Tastatura oferă viteză de scriere, iar touchpad-ul este dotat cu sistem multi-touch, fiind foarte precis.

Poze cu laptopul Asus T300FA-FE004H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip Full HD multi-touch screen și are o diagonală de 12.5 inch. Imaginile au o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli și o calitate superioară, fiind extrem de clare și de vibrante.  Ecranul este dotat cu tehnologie IPS și are unghiuri de vizualizare de 178 de grade, oferind o vizibilitate foarte bună.

La nivelul dotărilor tehnice, găsim mai întâi un procesor Intel Dual Core de 800 Mhz care prin tehnologia Turbo Boost poate genera o putere suplimentară de până la 2 Ghz, atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Memoria RAM este de 4 GB, iar placa video integrată este de tip Intel HD Graphics 5300. Vei beneficia astfel de o performanță mobilă impresionantă, aplicațiile și programele rulând foarte cursiv chiar și în multitasking.

Capacitatea de stocare este de 1 TB pe HDD și 64 GB eMMC. Asus T300FA-FE004H vine cu sistemul de operare Windows 8 gata instalat.

În ceea ce privește dotările multimedia, sunetul are o calitate superioară datorită difuzoarelor stereo dotate cu tehnologia SonicMaster. Mai sunt disponibile o cameră web de 2 MP și un cititor de carduri microSD.

Port-urile disponibile te ajută să ne conectezi ușor la alte dispozitive. Există astfel 1 port USB 3.0, 1 port micro-USB, 1 port micro-HDMI. Conexiunea la internet se stabilește wireless. Este disponibilă și tehnologia Bluetooth. Un punct foarte important este acela că dispozitivul se poate conecta și 3G, așa că îi vei putea atașa o cartelă SIM și folosi chiar și pe post de telefon. Autonomia este asigurată de o baterie Li-Ion cu 2 celule și atinge până la 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • cu touchscreen,
  • Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • portabil

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus T300FA-FE004H este un laptop extrem de elegant, ce poate fi utilizat și pe post de tabletă în momentele de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.