Asus ROG GL552JX-DM188D – laptopul de gaming cu ecran Full HD

Atunci când te joci, calitatea ecranului îți poate schimba destul de mult experiența, oferindu-ți mai multe detalii și scoțând în evidență configurația. Asus ROG GL552JX-DM188D este un laptop cu dotări foarte bune pentru gaming, dotat și cu un ecran Full HD și păstrând totodată un preț bun. Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule, oferind o autonomie bunicică, la un preț de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat).

laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul are un design special, seria ROG fiind gândită de cei de la Asus pentru a ieși în evidență pe toate nivelurile. Astfel, modelul beneficiază de o construcție din aluminiu și plastic, cu texturi atractive și logo-ul ROG (Republic of Gamers) iluminat. Aspectul este unul elegant și foarte calitativ. Carcasa este disponibilă într-o combinație de negru și argintiu și are suprafața mată. În ciuda faptului că suprafața este mată, aceasta va reține amprentele, ceea ce se poate dovedi supărător. Modelul are dimensiunile de 382 x 16 – 32.6 x 255 mm și cântărește 2.6 kg, așa că este destul de ușor de transportat. Având dimensiunile reduse, sistemul de răcire este și el mai mic, așa că laptopul se poate supraîncălzi în cadrul sesiunilor intense de gaming, un cooler mai putând rezolva din probleme. Tastatura este adaptată pentru gaming,  așa că este rezistentă, are tastele foarte plate și beneficiază de iluminare. Touchpad-ul este generos și are o sensibilitate foarte bună.

Poze cu laptopul

Asus ROG GL552JX-DM188D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și beneficiază de unghiuri de vizibilitate de 178 grade, așa că experiența de vizionare este excelentă. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună și beneficiind în același timp de culori realiste.

La nivelul configurației tehnice vei găsi un procesor Intel Core i7 de 2.6 GHz și posibilitatea de boost până la 3.6 GHz, o memorie RAM DDR3 de 8 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 950M. Configurația este foarte atractivă, oferind posibilitatea de a rula orice joc recent la un nivel bun. Multitasking-ul este cursiv, iar sistemul nu se va suprasolicita prea ușor. Placa video GTX 950M are o memorie RAM GDDR3 și crește considerabil calitatea experienței de joc, susținând acțiunea ultra-rapidă și nivelul ridicat de detalii.

Capacitatea de stocare este de 1 TB pe HDD și 128 GB pe SSD.

La nivel multimedia, modelul este dotat în primul rând cu un sistem audio ROG Audio Wizard, acesta oferind mai multe moduri presetate pentru diferite genuri de jocuri, precum și posibilitatea controlului în detaliu al sunetului. De asemenea, laptopul este dotat cu o cameră web HD pentru apelurile video, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Modelul se prezintă per ansamblu foarte bine, atingând toate cerințele esențiale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ROG de calitate
  • performanță bună de gaming
  • stocare SSHD

Contra:

  • carcasa păstrează amprente
  • sistemul de răcire nu este cel mai eficient

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 9
Performanțe - 8.5

8.7

O alegere puternică

Asus ROG GL552JX-DM188D este un laptop de gaming disponibil la un preț bun, fiind o soluție potrivită pentru pasionații de jocuri care își doresc un dispozitiv portabil performant.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.