Asus ROG GL552JX-CN017D – laptopul de gaming cu design futurist

Asus ROG GL552JX-CN017D este unul dintre laptopurile de gaming gândite pentru  a satisface cerințele celor mai pretențioși utilizatori, oferind performanță portabilă încorporată într-un design aparte. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 5499 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc exagerat pentru dotările integrate.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul are un design care face vizibil de la prima vedere scopul pentru care a fost creat, liniile dinamice și detaliile futuriste fiind în tandem cu dotările performante de gaming. Laptopul este alcătuit dintr-un mix de materiale care oferă un contrast interesant, metalul fiind îmbinat cu plasticul pentru o textură care rupe complet monotonia. Carcasa este disponibilă într-o combinație de negru și argintiu. Capacul este mat și nu reține amprentele, iar zona de sprijin pentru mâini rămâne rece în timpul sesiunilor lungi de gaming. Modelul are un profil destul de subțire pentru dotările avansate de care beneficiază, măsurând 382 x 16 – 32.6 x 255 mm. Tastatura este adaptată la gaming, fiind dotată cu taste sensibile și în același timp rezistente și beneficiind totodată de iluminare, astfel încât să poată fi folosită cu ușurință și pe timp de noapte. Aceasta este construită dintr-o singură bucată, așa că rezistența generală este de altfel foarte bună.

Poze cu laptopul

Asus ROG GL552JX-CN017D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și redă imagini la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, acestea având o calitate Full HD. Imaginile beneficiază de un contrast foarte bun și scot în evidență detalii dintre cele mai mărunte din jocuri.

La nivelul performanței, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7 care generează o putere de 2.6 GHz și poate face boost până la 3.6 GHz pentru a susține sistemul de operare. Procesorul oferă un multitasking foarte bun și se află la baza experienței de gaming extrem de interactive.

Memoria RAM este de 16 GB, având un rol esențial în crearea experienței optime de gaming. Aceasta este însoțită de o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 950M, așa că jocurile vor rula impecabil și vor avea efecte spectaculoase. Lag-ul va deveni o chestiune de istorie, chiar și jocurile cele mai noi rulând fără probleme, iar configurația este la zi cu cele mai recente trenduri de gaming.

Pentru stocarea întregului conținut de gaming și a celui audio-video laptopul este dotat cu o capacitate de stocare de 2 TB HDD și 128 GB SSD. Vei putea astfel să lucrezi mai rapid și să stochezi eficient și sigur datele.

La nivel multimedia, sistemul audio este caracterizat de tehnologiile performante precum MaxxAudio și ROG Audio Wizard care asigură o calitate superioară a sunetului, procesându-l în detaliu. Sunt disponibile mai multe moduri audio presetate pentru diferite genuri de jocuri, existând în același timp posibilitatea de a controla complet sunetul din jocuri, astfel încât să beneficiezi de un avantaj considerabil de joc în funcție de preferințele tale.

De asemenea, laptopul este dotat cu o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate DVD RW. În ceea ce privește autonomia, aceasta este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și reușește să facă față unor sesiuni prelungite.

Modelul oferă un raport calitate-preț bun, având în vedere că avem de-a face cu o performanță ridicată integrată într-un design foarte compact.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design special pentru gaming
  • ecran generos Full HD
  • stocare HDD și SSD
  • sunet de calitate
  • autonomie ideală pentru gaming

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.1

9.3

O alegere puternică

Asus ROG GL552JX-CN017D este un laptop de top din seria de gaming a celor de la Asus, ce face față fără probleme oricărui tip de activitate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.