Asus ROG G771JW-T7022D – laptopul de gaming elegant

Asus ROG G771JW-T7022D este un laptop de gaming din seria ROG (Republic of Gamers) care integrează dotări de top într-un design elegant de dimensiuni compacte. Modelul face astfel parte din grupul laptopurilor de gaming care pot fi folosite fără probleme și la birou. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4900 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind unul dintre laptopurile de gaming mai accesibile din seria dedicată acestei activități de către Asus, oferind dotări de vârf pe partea de performanță și făcând pentru aceasta mici compromisuri (ex.lipsa stocării SSD). Per ansamblu, raportul calitate-preț este unul foarte bun, iar dacă ținem cont de faptul că laptopul este elegant și poate fi transportat și la lucru, investiția este cu atât mai atractivă.

Modelul are un design destul de slim pentru ceea ce adăpostește în interior, iar dimensiunile de 415 x 32.1 – 37.3 x 280 mm sunt însoțite de linii fine și ușor rotunjite pe margini, care oferă un aspect general elegant. Carcasa este disponibilă pe negru și este alcătuită din aluminiu și plastic, păstrând o calitate premium. Capacul adăpostește logo-ul ROG iluminat, la fel ca toate modelele din serie. Spre deosebire de alte modele însă, capacul este plat și doar ușor texturat. La interior, tastatura este de tip chiclet și are tastele foarte plate, acestea fiind iluminate cu roșu. De asemenea, tastele sunt adaptate pentru o uzură intensă, având o rezistență foarte bună. Touchpad-ul este dotat cu multitouch și recunoaște o serie largă de gesturi.

Poze cu laptopul

Asus ROG G771JW-T7022D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch și este foarte generos, vizibilitatea foarte bună fiind susținută și de efectul non-glare și unghiurile de vizibilitate extinse, de 178 de grade. Ecranul redă imagini la rezoluția de 1980 x 1080 pixeli, acestea având o claritate excelentă și culori atractive.

Configurația tehnică ar putea face gelos orice gamer, având în dotare un procesor Intel Core i7, o memorie RAM de 8 GB cu posibilitatea de extindere și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 960M. Procesorul Intel Core i7 de 2.6 GHz poate face boost până la 3.6 GHz și gestionează cu succes cele mai solicitante sarcini. Placa grafică are o memorie video de 4 GB și suport Microsoft DirectX 11, așa că gaming-ul va fi unul foarte fluid, iar imaginile vor fi spectaculoase.

Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD, fiind de remarcat lipsa stocării SSD.

La nivel multimedia, experiența de joc este una foarte bună și din punct de vedere audio. Astfel, laptopul este dotat cu tehnologiile SonicMaster Premium și ROG Audio Wizard, existând totodată mai multe moduri presetate pentru filme, jocuri sau muzică. Sistemul include și instrumentul profesional de procesare a sunetului MaxxAudio, așa că vei putea regla și în detaliu setările, după cum dorești.

Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, autonomia fiind destul de mare pentru a face față sesiunilor prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim elegant din aluminiu
  • ecran Full HD de 17.3 inch
  • configurație tehnică foarte atractivă
  • tehnologii avansate pentru procesarea sunetului
  • autonomie ridicată

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să beneficieze aibă SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.1

9.3

Ideal pentru gaming

Asus ROG G771JW-T7022D este un laptop ce face parte din seria modelelor potrivite pentru gaming, cu o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: 4.23 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.