Asus ROG G551JW-CN011D – laptopul ideal pentru gaming

Asus este unul dintre producătorii care acordă o importanță deosebită laptopurilor de gaming, dedicându-le serii întregi. Asus ROG G551JW-CN011D este un model din seria Republic of Gamers (ROG), gândit și adaptat special pentru gaming. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de 4600 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind foarte atractiv pentru cei care își doresc un laptop ceva mai accesibil pentru gaming.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul foarte curajos, inspirând performanță și energie, spre deosebire de alte serii modelul de față având design slim și un aspect care nu merge pe linii extreme. Astfel, marginile sunt ușor rotunjite, iar aspectul general este unul portabil și modern. Finisajul din aluminiu oferă o notă premium, capacul fiind prevăzut cu o textură ușoară, iar logo-ul ROG iluminat invită parcă la joacă. Cât priveşte sistemul de aerisire, acesta este adaptat la gaming, având o eficiență foarte bună și funcționând silențios.

Poze cu laptopul

Asus ROG G551JW-CN011D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În interior, tastatura include și partea numerică și este iluminată, aceasta fiind de tip chiclet, tastele fiind ușor de apăsat și în același timp având o rezistență ridicată. Touchpad-ul este generos și are o sensibilitate foarte bună, dimensiunile totale ale modelului fiind de 382 x 16 – 32.6 x 255 mm.

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip non-reflective, iar unghiurile largi de vizualizare oferă o libertate mai mare de mișcare în timpul jocului, atingând 178 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală, imaginile fiind redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli şi o calitate Full HD.

La nivelul performanței, caracteristicile acestuia sunt cu adevărat impresionante, întâlnind așadar în primul rând un procesor Intel Core i7 de 2.6 GHz care poate genera prin boost o putere suplimentară de până la 3.6 GHz. Acesta are arhitectură Haswell, aceeași folosită și în cazul PC-urilor desktop, performanța fiind astfel una foarte ridicată. Procesorului îi sunt asociate o placă grafică dedicată NVIDIA GTX 960M și o memorie RAM de 8 GB, ce poate fi extinsă până la 16 GB prin intermediul unui slot suplimentar, astfel că vei putea rula fără probleme cele mai recente jocuri.

Stocarea este SSHD, având la dispoziție 1 TB pe HDD și 24 GB SSD, având la dispoziție suficient spațiu pentru jocuri, filme, muzică etc, iar, în plus, datele se vor deschide și transfera mult mai rapid.

Experiența de joc e completată de un sistem audio performant dotat cu tehnologia SonicMaster, sunetul fiind astfel puternic și, în același timp, clar. Totodată, laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, având o autonomie foarte bună pentru sesiunile lungi de gaming.

Modelul are un design aparte care inspiră la joacă, aspectul său fiind însă unul îngrijit, laptopul putând înlocui cu succes sistemul vechi de acasă, economisind foarte mult spatiu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern, cu finisaje premium
  • procesor Intel core i7
  • autonomie bună

Contra:

  • ecranul putea fi mai performant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere puternică

Asus ROG G551JW-CN011D este un laptop avansat, potrivit pentru cei care își doresc o performanță de gaming fără a face însă un compromis în ceea ce privește  portabilitatea.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.