Asus R555JB-XO010D – laptopul business de performanță superioară

Atunci când spui “laptop business” te poți gândi la un model adaptat pentru lucrul intens la birou sau în afara acestuia, la productivitate sau la un design elegant premium. În cazul laptopului Asus R555JB-XO010D vei găsi toate aceste calități. Are un preț de aproximativ 3899 lei (verifică preț actualizatși este un laptop cu un raport calitate-preț excelent. Acesta beneficiază de dotări foarte atractive atât la exterior, cât și la interior și este ideal pentru cei care au nevoie de un dispozitiv performant pentru lucru sau cei care vor să schimbe sistemul desktop cu unul de performanță apropiată, dar portabilă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul atrage atenția încă de la prima vedere datorită designului premium, acesta având o construcție din aluminiu ce inspiră un grad ridicat de profesionalism. Capacul este prevăzut cu designul cu cercuri concentrice specific celor de la Asus, iar la interior se observă o textură tot din cercuri. Laptopul va deveni o carte de vizită foarte atractivă și te va îndemna în același timp să lucrezi. Carcasa are două nuanțe de gri metalizat și dimensiunile de 382 x 16 – 32.6 x 255 mm. Întrucât este alcătuită din aluminiu, greutatea de 2.7 kg este de înțeles. Tastatura este tot gri, ceea ce oferă un aspect foarte elegant, iar touchpad-ul este mărit considerabil, ceea ce crește și precizia sa.

Poze cu laptopul

Asus R555JB-XO010D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul simplu, având diagonala de 15.6 inch și rezoluția de 1366 x 768 pixeli.

Trecând la partea tehnică, laptopul este dotat în primul rând cu un procesor Intel Core i7 cu arhitectură Haswell, care ar putea concura fără probleme cu unul de sistem desktop. Procesorul are o putere de 2.6 GHz și poate face boost până la 3.6 GHz. Laptopul este dotat cu o placă video dedicată NVIDIA GeForce 940M, așa că poate susține fără probleme rularea unor jocuri sau programe cu cerințe grafice mai avansate. Din configurație mai face parte și o memorie RAM de 4 GB, prin urmare modelul este unul foarte performant, potrivit pentru lucrul intens în multitasking și divertisment în timpul liber.

Capacitatea de stocare este de 1.5 TB HDD, existând foarte mult spațiu pentru date, dar simțindu-se lipsa stocării SSD, mai ales la acest nivel de preț.

La nivel multimedia, sistemul audio a fost creat special de echipa ASUS Golden Ear împreună cu Bang & Olufsen ICEpower. Sistemul beneficiază de tehnologia SonicMaster, îmbinând astfel difuzoare de calitate cu un software optimizat, astfel încât sunetul redat să fie clar și amplificat. Rezultatul este foarte atractiv, sunetul completând perfect experiența video.

Modelul mai beneficiază de o cameră web HD, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri SD/MMC/MS.

Autonomia este una foarte bună, laptopul fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule care poate susține sesiunile prelungite de gaming. În plus, modelul poate sta până la 14 zile în stand-by, iar atunci când bateria ajunge la un nivel mai mic de 5% datele tale sunt salvate automat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium din aluminiu
  • configurație tehnică atractivă
  • capacitate mare de stocare
  • sunet de calitate superioară
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere puternică

Asus R555JB-XO010D este un laptop ce se face remarcat printr-un design elegant, dar mai presus de asta, printr-o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.