Asus R513EP-SX101H – laptopul AMD Quad Core

Dacă îți dorești un laptop bun la toate, care să fie, în plus, și portabil, modelul Asus R513EP-SX101H ar putea fi cel potrivit pentru tine. Modelul are o configurație performantă și păstrează, în același timp, un preț accesibil. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat). Laptopul are un raport calitate-preț foarte bun. Modelul se remarcă prin procesorul Quad Core, placa video dedicată AMD Radeon HD 8670M, ecranul HD generos și conectivitatea ridicată. În același timp, laptopul are o autonomie bună. Prin urmare, laptopul este potrivit pentru orice tip de utilizator, făcând față atât activităților de zi cu zi, cât și celor ceva mai avansate.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul laptopului se remarcă prin aspectul elegant. Carcasa este în totalitate neagră și este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară. Plasticul este mat și texturat în zona de sprijin pentru mâini și pe capac, astfel încât să nu păstreze urmele de amprente. Laptopul are dimensiunile de 380 x 27.1 – 34 x 251 mm și o greutate de 2.3 kg, fiind ușor de transportat pe parcursul zilei. Tastatura include și partea numerică și este potrivită pentru activități de office și gaming. Touchpad-ul este generos și dotat cu un suport pentru gesturi multi-atingere, putând înlocui cu succes un mouse.

Poze cu laptopul Asus R513EP-SX101H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un ecran LED de tip glare cu diagonala de 15.6 inch, oferind astfel o vizibilitate foarte bună. Ecranul este de tip glare și are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Imaginile redate sunt de calitate superioară, beneficiind de culori strălucitoare și vibrante.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul se remarcă printr-un procesor cu patru nuclee AMD Quad-Core A4-5000 cu o frecvență de 1.5 Ghz. Laptopul mai dispune de o memorie RAM DDR3 de 4 GB și o placă video dedicată AMD Radeon HD 8670M. Dotările permit laptopului îndeplinirea cu succes a comenzilor de zi cu zi și, în plus, îl fac potrivit chiar și pentru un gaming la nivel standard.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB. Există suficient spațiu pentru stocarea de filme, muzică, jocuri, programe etc.

La nivel multimedia, Asus R513EP-SX101H dispune de un sistem audio la baza căruia se află tehnologia Sonic Master. Sunetul are o calitate superioară. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD și un microfon încorporat, făcând posibile convorbirile Skype la un nivel ridicat de calitate.

Laptopul dispune de o unitate DVD RW Double Layer și un cititor de carduri SD. La nivelul conectivității se mai remarcă 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte un port HDMI și VGA. Modelul Asus se poate conecta astfel ușor la ecrane mai mari, proiectoare, HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu, existând un port special pentru rețea. Laptopul are și tehnologie Bluetooth 4.0, putând comunica ușor cu dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile pentru transferul rapid de date.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule. La un nivel standard de utilizare laptopul poate rezista până la 6 ore fără a fi conectat la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • HDD de 1TB,
  • bluetooth
  • placă video dedicată

Contra:

  • aș fi preferat un procesor mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus R513EP-SX101H este un laptop nu foarte puternic, ce se potrivește unui utilizator fără foarte multe pretenții în ceea ce privește performața.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.