Laptop Asus R501VB-S3116D

Te gândeşti să începi o afacere şi nu ştii ce laptop ar fi mai indicat pentru munca ta? Ei bine noi venim în sprijinul tău cu o propunere şi anume laptopul Asus R501VB-S3116D. Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Asus, design-ul laptopurilor reprezintă un punct forte pentru ei.

Îmi place foarte tare combinaţia de argintiu cu negru pe care o aleg pentru laptopurile de top. Tastatura neagră dă foarte bine pe fundalul argintiu, mai ales că la acest model s-a folosit o tastatură chiclet(antistropi). Acum nu veţi mai avea probleme nici cu praful strâns între taste şi nici cu faptul că tastele sunt prea apropiate. Preţul acestui laptop este uşor ridicat, aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), dar ţinând cont că vorbim de un laptop de top, nu ar trebui să ne mire.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus R501VB-S3116D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design ne-a uimit, ei bine nici pe partea tehnică Asus R501VB-S3116D nu stă mai rău. Vine cu un procesor Intel Core i7 3630QM, realizat pe arhitectura de 22 nm tactat la o frecvenţă de 2,4 Ghz. Se mai adaugă o memorie RAM de 4 GB DDR3 şi un hard disk SATA cu o capacitate de 750 GB.

La puterea procesorului contribuie şi placa video dedicată NVIDIA GeForce GT740M, ce are o capacitate de 2GB. Laptopul poate fi utilizat cu succes de gameri, le va asigura câteva momentre de relaxare incredibile, testând cele mai noi jocuri de pe piaţă. Display-ul este un LCD LED Anti-Glare cu o diagonală standard de 15,6inch şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. Pe partea de conectivitate dispune de nenumărate opţiuni, precum: DVD RW, o cameră WEB HD, un cititor de carduri, VGA, 4 porturi USB 3.0, VGA şi un port HDMI.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • procesor Intel Core i7,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT740M,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Dacă vă gândiţi să puneţi pe picioare o afacere de succes, aveţi nevoie de un laptop bun care să vă ajute în organizarea sarcinilor şi a obiectivelor voastre, iar laptopul Asus R501VB-S3116D întruneşte aceste condiţii.

User Rating: 4.43 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Vreau sa stiu daca la acest laptop ii pot schimba procesorul si daca merge,trebuie schimbata si placa de baza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.