Asus NX500JK-DR027H – laptopul ultra premium

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta un laptop de vis? Probabil că Asus NX500JK-DR027H este foarte aproape de aceasta imagine, configurația sa făcând gelos orice geek și în plus având și un design premium. Prețul său este de aproximativ 9499 lei (verifică preț actualizat). Beneficiind de cele mai noi tehnologii încorporate într-un design ultra premium și portabil, modelul își merită banii. Laptopul este potrivit pentru cei care lucrează în programe de prelucrare grafică avansate sau pentru dezvoltare software.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Acesta este alcătuit în totalitate din aluminiu, lăsând și culoarea originală a acestuia. Prin urmare carcasa este argintie, elegantă și foarte rezistentă. Muchiile sunt rotunjite, iar logo-ul este înconjurat de linii concentrice. Ceea ce atrage și mai mult este faptul că modelul are un aspect ultra slim, în ciuda dotărilor foarte performante. Dimensiunile sunt, astfel, de 378 x 19 x 255 mm, iar greutatea este de doar 2.2 kg. Incredibil, nu-i așa? Portabilitatea este cea a unui ultrabook obișnuit. Tastatura este și ea foarte compactă, oferind o experiență confortabilă și rapidă de scris. Tastatura este iluminată, așa că oferă un aspect aparte și posibilitatea de a lucra eficient chiar și noaptea. Touchpad-ul este dotat cu suport pentru gesturi multi-atingere. Este de remarcat faptul că produsul este distribuit alături de o geantă de piele pentru transportul ușor.

Poze cu laptopul Asus NX500JK-DR027H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are diagonala de 13.3 inch și este de tip touch, oferind prin urmare viteză de lucru și fiind și distractiv în același timp. Printr-o simplă atingere de deget vei putea controla programele și aplicațiile. Ecranul este ultra slim și are o rezoluție UHD, imaginile fiind de 4 ori mai clare și mai spectaculoase decât în cazul ecranelor Full HD. Tehnologia VisualMaster asigură o calitate extraordinară, astfel încât de fiecare dată să ai impresia că imaginile din fața ta sunt reale.

Configurația tehnică începe cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.3 Ghz. Procesorul poate însă activa nucleele pentru a genera o putere suplimentară de până la 3.3 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Mai sunt disponibile o memorie RAM de 8 GB DDR3 și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX850M. Configurația este astfel perfectă pentru lucrul în programe avansate de prelucrare grafică sau pentru dezvoltare software. Întrucât lipsește tastatura completă, gaming-ul ar putea fi ceva mai dificil, dar dacă îți poți adapta jocul la acest tip de tastatură sau ești dispus să folosești una externă, vei putea rula fără probleme cele mai noi jocuri.

Capacitatea de stocare a laptopului Asus NX500JK-DR027H este de 256 Gb SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 Pro instalat.

La nivel multimedia găsim un sistem audio bazat pe difuzoare stereo și tehnologia SonicMaster. Sunetul este omnidirecțional și are o calitate superioară. Mai sunt disponibile o cameră web HD și un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității întâlnim 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port mini-display. Sunt disponibile de asemenea tehnologiile Wireless și Bluetooth. Autonomia este asigurată de o baterie Li Ion cu 6 celule. La un nivel standard de lucru autonomia este de 6-7 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • rezoluție Ultra HD,
  • SSD de 256 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus NX500JK-DR027H este un laptop cu un design extraordinar de modern și avangardist, dar mai ales cu o configurație bine pusă la punct.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.