Asus NX500JK-DR017P – laptopul care duce totul la extremă

Atunci când te gândești la un laptop care integrează cele mai noi tehnologii din momentul actual îți vine greu să crezi că acesta poate avea dimensiunile unuia obișnuit, însă Asus NX500JK-DR017P îți demonstrează că acest lucru este perfect posibil. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 11000lei (verifică preț actualizat).Modelul este ideal pentru cei care lucrează în programe de prelucrare grafică sau dezvoltare software. Prețul este într-adevăr destul de piperat, dar dotările își merită toți banii.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul impresionant se face remarcat încă de la prima vedere prin faptul că este alcătuit în totalitate din aluminiu. Culoarea carcasei este cea originală a aluminiului, iar rezultatul este unul foarte elegant. Punctul forte principal al laptopului este aspectul perfect plat. Acesta atrage după sine o portabilitate incredibilă. Dimensiunile modelului sunt astfel de 378 x 19 x 255 mm, iar greutatea sa este de doar 2.2 kg. Tastatura oferă o experiență foarte plăcută de scris și un control bun. Tastele beneficiază de iluminare, așa că vei putea lucra și noaptea. Iluminarea oferă o notă foarte elegantă. Touchpad-ul este dotat cu suport pentru gesturi multi-atingere și este foarte precis. Pachetul este însoțit de o geantă de transport din piele, laptopul fiind pregătit pentru mobilitate.

Poze cu laptopul Asus NX500JK-DR017P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip touch. Vei putea prin urmare să ai acces mult mai rapid la conținut atunci când te afli în mișcare. Tehnologia IPS oferă unghiuri de vizualizare foarte bune. Ceea ce atrage însă cel mai mult este rezoluția UHD de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile redate au astfel o calitate de 4 ori mai mare decât cele Full HD, fiind deosebit de clare și pline de culoare. Vei urmări așadar filme și orice tip de conținut video la aceeași calitate ca pe un ecran tv de ultimă oră.

Configurația tehnică este susținută în primul rând de un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.3 Ghz. Atunci când sistemul de operare are nevoie de susținere procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 3.3 Ghz. Pentru o experiență fluidă, configurația continuă cu o memorie RAM de 16 GB DDR3 și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX850M. Performanța este astfel optimă pentru a rula fără probleme programe cu cerințe grafice dintre cele mai avansate.

Capacitatea de stocare a laptopului Asus NX500JK-DR017P este de 512 GB SSD. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 Professional instalat.

La nivel multimedia, sistemul audio este construit pe baza unor difuzoare stereo și tehnologiei SonicMaster. Sunetul este omnidirecțional oferă o experiență asemănătoare celei live, atunci când asculți muzică putând să auzi fiecare instrument în parte. Mai sunt disponibile o cameră web HD și un cititor de carduri SD.

Port-urile sunt destul de numeroase pentru un dispozitiv atât de subțire. Vei găsi 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI și 1 port mini-display. În plus, vei primi un adaptor prin care să poți conecta laptopul VGA. Conexiunea la internet se stabilește wireless. Există și tehnologia Bluetooth 4.0. Autonomia este asigurată de o baterie Li Ion cu 6 celule.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • rezoluție UHD,
  • 16 GB RAM,
  • SSD de 512 GB,
  • placă video dedicată NVIDIA

Contra:

  • prețul este destul de mare,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus NX500JK-DR017P este un laptop de o eleganță aparte, ce se potrivește atât celor pasionați de jocuri, cât și celor ce îl folosesc pentru office și multimedia.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.