Asus N751JX-T7009D – performanță remarcabilă și design inovativ

Laptopul a devenit o necesitate în zilele noastre, iar producătorii se întrec în oferte care mai de care mai atrăgătoare. Spre exemplu Asus N751JX-T7009D este un model extrem de puternic, ce răspunde cu promptitudine unor activități solicitante. Are un preț de aproximativ 6999 lei(verifică preț actualizat), destul de piperat pentru un buget restrâns, însă ce trebuie să știi este că acesta se datorează unei configurații complexe.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul se bucură de un design elegant, din aluminiu, și cântărește 3,2 kg. Dimensiunile sale sunt 41.5 x 3.56 x 28 cm și are o tastatură numerică și o unitate optică Blu-ray RW pentru citirea și scrierea DVD-urilor. Device-ul este realizat din materiale calitative, cu finisaje premium, ce conferă utilizatorului confortul și plăcerea de a lucra.

Poze cu laptopul

Asus N751JX-T7009D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are un display IPS Full HD cu o diagonală de 17.3 inch, o rezoluție de Full HD, de 1920 x 1080 pixeli ceea ce înseamnă poze calitative, filmări redate în detaliu, etc. Vorbim de un display Anti-Glare, ce permite utilizarea laptopului chiar și în exterior, atunci cînd lumina este puternică.

Memoria RAM are o capacitate foarte mare, de 16 GB DDR3, iar stocarea datelor și fișierelor importante se poate face pe un hard-disk de 2 TB, cu o viteză de rotație de 7200 rpm.

Performanța remarcabilă și rapiditatea este dată de procesorul Intel Core i7, model 4720HQ, cu 4 nuclee, realizat pe arhitectura de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 2,6 GHz.

De asemenea, toate laptopurile din gama N sunt dotate cu procesoare grafice performante și calitative NVIDIA GeForce, iar acest portabil are o placă video dedicată cu o capacitate a memoriei de 4096 MB.

Cu ajutorul tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II timpul de restart scade la doar 2 secunde. Salvarea fișierelor și datelor  are loc în mod automat atunci când nivelul de încărcare al acumulatorului scade sub o anumită valoare. Răcirea componentelor se face cu ajutorul unui sistem de ventilație cu două orificii poziționat în partea din spate a dispozitivului.

Tehnologia ASUS Splendid oferă culori realiste și imagini spectaculoase prin reglarea automată a gamei de culori și precizia culorilor pentru asigurarea calității maxime în toate aplicațiile, filme, fotografii sau chiar jocuri. Dispune de trei moduri presetate, plus unul manual, ce face extrem de simplă alegerea setărilor preferate pentru fiecare tip de conținut.

Sunetul foarte bun este susţinut de tehnologia audio ASUS SonicMaster Premium, alături de Bang & Olufsen ICEpower. Laptopul este dotat cu 4 difuzoare ce generează un sunet surround clar, la o calitate de cinematograf. Pentru a avea parte de un bass mai puternic, laptopul vine la pachet și cu un subwoofer extern SonicMaster, precum și aplicațiile MaxxAudio sau AudioWizard, cu care poți modifica foarte ușor setările de sunet.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Display generos,
  • Rezoluție Full HD
  • Memorie RAM de 16 MP
  • HDD de 2 TB
  • Placă video dedicată

Contra:

  • Preţul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.6
Performanțe - 9.8

9.7

O alegere puternică

Asus N751JX-T7009D este un laptop foarte puternic, ce poate fi utilizat cu succes atât pe partea office și multimedia, cât și pentru un gaming relaxant.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.