ASUS N751JX-T7006D – performanța face diferența

Scopul unui laptop modern și performant este de a ușura munca și a simplifica activitățile de zi cu zi ale utilizatorului său, aducând un plus de inovație în viața sa. ASUS N751JX-T7006D este un laptop puternic, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 4999 lei(verifică preț actualizat), un preț ce reflectă o configurație bună, potrivită celor ce desfășoară activități solicitante în viața de zi cu zi.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Laptopul se remarcă nu doar prin performanțe, ci și printr-un aspect elegant, dat de calitatea materialelor , dar și de finisajele bine realizate. Modelul poate fi găsit pe o nunață argintie, destul de plăcută. Are o greutate de 3.2 kg, ceea ce înseamnă că este relativ ușor de transportat, însă nu pot să nu recunosc că mi-ar fi plăcut să fie măcar cu 1 kg mai ușor. Dispune de o tastatură iluminată pentru serile și nopțile pe care le petreceți în fața laptopului, iar lumina este redusă.

Poze cu laptopul

ASUS N751JX-T7006D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul ecranului LCD LED are o diagonală de 17.3 inch, cu rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și o funcție anti-strălucire ce protejează ochii utilizatorilor de lumina puternică. Calitatea și claritatea imaginii este dată de placa video dedicată nVidia GeForce GTX 950M, cu o capacitate de 4 GB.

Performanța incredibilă a acestui model se datorează procesorului Intel Core i7, model 4720HQ, cu 4 nuclee, tehnologie de 22 nm, tactat la o frecvență de 2,6 GHz, precum și de o memorie RAM de 8 GB DDR3.

Stocarea fotografiilor, jocurilor, muzicii, filmelor, programelor sau datelor importante poate fi făcută pe un hard-disk de 1 TB, cu o viteză de rotație de 7200 rpm.

Autonomia laptopului ajunge undeva la 5 ore de utilizare, suficient încât să îl poți utiliza chiar și în plimbările scurte.

Laptopul vine echipat pe partea de multimedia, cu o unitate DVD RW pentru scrierea și citirea CD-urilor și DVD-urilor, un cititor de carduri și o cameră WEB HD. Pe partea de sonorizare, laptopul vine echipat cu 4 difuzoare, ce generează un sunet de o calitate cinematică. Acesta este susținut de tehnologia SonicMaster Premium oferită de Bang & Olufsen ICEpower.

La capitolul conectivitate, modelul dispune de: 4 porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI și un port DisplayPort.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7
  • rezoluție Full HD
  • 8 GB RAM
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9
Performanțe - 8.9

9.1

O alegere puternică

ASUS N751JX-T7006D este un laptop puternic, cu un design atractiv, potrivit pentru a face față oricărui tip de provocare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.