Asus N751JK-T7176D – laptopul fără cusur

Asus N751JK-T7176D este un laptop căruia nu ai ce să îi reproșezi, făcând față chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Modelul Asus poate fi găsit în magazine la prețul de 5749 lei (verifică preț actualizat). Deși destul de mare pentru un utilizator obișnuit, la o privire mai atentă, acesta nu este deloc exagerat. Laptopul beneficiază de dotări foarte performante pe toate nivelele, având un design de calitate, un ecran Full HD, o configurație care poate face față oricărui joc sau program și o autonomie bună de lucru. Stocarea este de tip SSD, iar conectivitatea este extinsă, așa că nu ai ce să reproșezi. Doar greutatea de 3.4 kg îl face ceva mai greu de transportat. Per ansamblu, însă, modelul este unul ce beneficiază de o configurație puternică.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul este o carte de vizită foarte elegantă pentru laptop, acesta fiind alcătuit în totalitate din aluminiu și având un aspect slim, profesional. Carcasa este argintie, iar suprafața acesteia este rezistentă la zgârieturi și lovituri. Capacul este prevăzut cu un model cu cercuri concentrice. Tastatura include și partea numerică și nu are ramă, oferind o experiență de scriere confortabilă. În același timp, tastele sunt iluminate, stabilind o atmosferă plăcută. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și oferă un control precis. Laptopul are dimensiunile de 415 x 30.4 – 35.6 x 280 mm și o greutate de 3.4 kg.

Poze cu laptopul

Asus N751JK-T7176D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch și este de tip non-reflective, așa că vizibilitatea este excelentă. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli, având o calitate Full HD.

Trecând la nivelul performanței, aici întâlnim în primul rând un procesor Intel Core i7 de 2.5 GHz care, datorită tehnologiei Turbo Boost 2.0, poate activa automat nucleele pentru a genera o putere suplimentară de până la 3.5 GHz. Procesorului îi este asociată o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 850M cu o memorie video de 4 GB, astfel încât să poți rula orice joc sau program de prelucrare grafică de ultimă oră și să te bucuri de efecte vizuale spectaculoase. Performanța este susținută de o memorie RAM DDR3 de 12 GB, care poate fi extinsă până la 16 GB.

Stocarea este SSHD, având la dispoziție 1 TB pe HDD și 256 GB SSD.

Pentru că sunetul ocupă un loc la fel de important precum imaginea, modelul integrează un sistem audio performant. Acesta are la bază difuzoare stereo dotate cu subwoofer, asigurând un sunet amplu și puternic care completează perfect experiența video. Pe partea multimedia mai ai la dispoziție o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port miniDisplay și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth, putând transfera fișiere fără a mai fi necesar un cablu de date.

Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, având o autonomie adaptată pentru sesiunile lungi de lucru. Autonomia poate  ajunge până la 4-5 ore de lucru în sistem standard și chiar și 6 ore în sistemul de economie a bateriei. Atunci când bateria scade sub 5%, fișierele sunt salvate automat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • 12 GB RAM,
  • SSD de 256 GB + HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Conectivitate - 9.8
Performanțe - 9.9

9.9

O alegere puternică

Asus N751JK-T7176D este unul dintre vârfurile de gamă de la Asus, un model cu un design modern, dar și cu o configurație puternică.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.