Asus N751JK-T7174D – laptopul premium impresionant

Calitatea premium atrage după sine cele mai performante dotări tehnice și de design, așa că atunci când te uiți la Asus N751JK-T7174D nu e de mirare că rămâi impresionat. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de 4349 lei (verifică preț actualizat), fiind un model ce depășește un buget mediu, dar care își merită pe deplin achiziția. Laptopul este potrivit pentru mediul profesional, fiind adaptat pentru sesiunile de lucru îndelungate chiar și în programe cu cerințe grafice avansate. În același timp, modelul este potrivit și pentru gaming. Se remarcă în același timp designul elegant alcătuit din aluminiu și profilul slim. Experiența oferită este una completă, atât partea video, cât și cea audio fiind impresionante. Din păcate, nu este disponibilă și stocarea SSD, acest lucru putând reprezenta un punct în minus.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La o primă vedere se observă în primul rând aspectul foarte profesional și elegant. Laptopul este alcătuit din aluminiu în totalitate, având o protecție ridicată împotriva încălzirii, fiind rezistent și în același timp și atractiv. Capacul are o textură aparte și un model cu cercuri concentrice. Modelul este disponibil pe argintiu. Tastatura nu are ramă, oferind viteză și confort pentru scris. Este inclusă și partea numerică din dreapta. Tastele iluminate susțin designul de lux. Touchpad-ul este foarte precis. Dimensiunile totale ale dispozitivului sunt de 415 x 30.4 – 34.5 x 280 mm, iar greutatea acestuia este de 3.4 kg.

Poze cu laptopul

Asus N751JK-T7174D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum poți deduce după dimensiuni, ecranul are o diagonală de 17.3 inch, oferind o vizibilitate excelentă pentru orice tip de conținut. Ecranul este dotat cu tehnologia ASUS Splendid care reglează automat gama de culori, oferind o calitate maximă în toate situațiile. Tehnologia are trei moduri presetate și unul manual, așa că vei putea alege modul preferat de vizionare.

Calitatea premium mai aduce cu ea un procesor Intel Core i7 de 2.5 GHz, care poate face boost până la 3.5 GHz, astfel încât sistemul de operare să nu fie suprasolicitat. Alături de acesta sunt disponibile o placă video dedicată GeForce GTX 850M și o memorie RAM DDR3 de 8 GB ce poate fi extinsă până la 16 GB. Nu există dubii în privința faptului că vei putea rula fără probleme orice joc sau program cu cerințe grafice dintre cele mai avansate.

Stocarea se face doar pe un HDD cu 7200 rpm și are capacitatea de 1 TB. S-ar simți aici lipsa stocării SSD.

La partea multimedia se remarcă difuzoarele stereo prevăzute cu subwoofer, care oferă un sunet amplu și puternic. Experiența de vizionare este astfel completată perfect. Vei mai avea la dispoziție o cameră web HD, o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri.

Port-urile disponibile sunt numeroase, fiind adaptate pentru distribuirea de conținut la birou. Există astfel 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port miniDisplay și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. La nivelul comunicațiilor mai e disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0.

Laptopul este dotat cu o baterie Li Ion cu 6 celule, având o autonomie destul de bună, care poate ajunge până la 4-5 ore. Atunci când bateria scade sub 5%, fișierele sunt salvate automat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.4

9.2

O alegere puternică

Asus N751JK-T7174D este nu doar un laptop elegant, ci și puternic, ce își dovedește eficiența cu fiecare utilizare, indiferent de activitatea desfășurată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.