Laptop Asus N750JV-T4082D

Asus N750JV-T4082D este un laptop ce se remarcă în primă instanţă printr-o diagonală generoasă, de 17,3 inch, caracteristică întâlnită destul de rar la laptopurile din ziua de azi. Un model dedicat celor ce îşi doresc un ecran generos, Asus N750JV-T4082D înlocuieşte fără nici un fel de problemă vechiul PC, oferindu-vă în felul acesta un plus de confort în utilizare. Preţul unui astfel de gadget este de aproximativ 5800 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat ar spune unii. Având în vedere că discutăm de un laptop cu o configuraţie de top, nu mă miră acest aspect, până la urmă fiecare laptop este destinat anumitor nevoi ale cumpărătorului. Acesta este un laptop ce se adresează în special gamerilor, permiţîndu-le acestora testarea celor mai solicitante jocuri, fără a avea nici un fel de problemă.

Din punct de vedere al designului, Asus N750JV-T4082D surprinde prin rafinament şi eleganţă. Materialele de calitate şi finisajele bine realizate sugerează durabilitate şi rezistenţă. Pentru un plus de confort, laptopul vine cu o tastatură chiclet, mult mai estetică decât cea normală, şi tastatură numerică, menită să uşureze activitatea office.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus N750JV-T4082D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior  Asus N750JV-T4082D se prezintă surprinzător de bine, puterea sa este suţinută de procesorul Intel Core i7, model 4700 HQ ce face parte din ultima generaţie Haswell, realizat cu ajutorul tehnologiei de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2,4GHz. Viteza de procesare ridicată îl recomandă nu doar pentru gaming cât şi pentru programare sau editare.

Memoria RAM este de 16 GB DDR3, iar hard disk-ul este unul de tip SATA cu un spaţiu foarte generos, de 1 TB şi funcţionează la 5400rpm. Mai mult de atât  laptopul dispune şi de un SSD de 256 GB, ce pot spune că justifică preţul său piperat. Display-ul este un LCD LED Non-Glare de 17,3 inch, cu rezoluţie Full HD.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 750 de 4 GB, ce se descurcă extrem de bine în materie de jocuri. Pe partea de conectori întalnim o paletă destul de variată şi bogată: 4 porturi USB 3.0, o intrare HDMI, , VGA, cititor de carduri SD, cameră WEB HD şi bluetooth. În ceea ce priveşte sonorizarea laptopul Asus N750JV-T4082D vine cu două difuzoare stereo  cu subwoofer Bang & Olufsen ICEpower, ce foloseşte tehnologia Sonic Master, pentru ca divertismentul să fie deplin.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • display Full HD de 17,3 inch,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 750,
  • USB 3.0,
  • SSD de 256 GB

Contra:

  • destul de greu, are 3,33 Kg.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Laptopul Asus N750JV-T4082D este extrem de bun pentru cei ce trebuie să urmărească detaliile din pagină şi ar avea nevoie de un desktop mai mare. Rulează fără nici un fel de problemă orice aplicaţie, ceea ce mă face să îl recomand tuturor celor ce îşi permit o astfel de achiziţie.

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.