Asus N551JX-CN298D – un laptop puternic

Găsirea laptopului potrivit în ziua de azi, cu toate ofertele care mai de care mai avantajoase și toate tehnologiile sau funcțiile cu care sunt dotate, reprezintă o adevărată provocare pentru orice utilizator, experimentat sau începător. Faptul că există o ofertă atât de variată de notebook-uri și ultrabook-uri e o consecință a faptului că tehnologia din ziua de azi a evoluat atât de mult în ultimii ani și este într-o continuă dezvoltare în prezent. Asus N551JX-CN298D are un preț de aproximativ 4649 lei(verifică preț actualizat) și este un model versatil, elegant și foarte ușor, recomandat celor care au nevoie de mobilitate și rapiditate în desfășurarea activității lor.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

În ceea ce privește designul, modelul este realizat din materiale de foarte bună calitate și cu finisaje premium din aluminiu. Face parte din Seria N de la Asus, o generație nouă de notebook-uri extrem de rezistente și cu un aspect atrăgător, elegante și stilate, dar și cu un sunet de excepție dat de cele patru difuzoare încorporate pe care le dispune. Are o greutate de 2.7 kilograme, carcasa dispozitivului are o nuanță de negru-metalizat și dispune de o tastatură  internațională și numerică.

Poze cu laptopul

Asus N551JX-CN298D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Performanța modelului și timpul foarte scurt de restart din modul standby este datorat procesorului Intel Core i7 de generația a 4-a, Haswell, ce îmbunătăţeste rularea aplicaţiilor. Modelul procesorului este 4750Q, cu 4 nuclee, tactat la o frecvență de 2000 MHz.

Display-ul LCD LED are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că te vei bucura de claritate, atunci când vine vorba de poze, filme sau videoclipuri. Display-ul este Anti-Glare, potrivit atunci când laptopul este folosit în condiții de lumină puternică. Procesorul grafic integrat Intel Iris Pro Graphics 5200 și placa video dedicată NVIDIA GeForce GTX 950M asigură o înaltă performanță și calitate grafică astfel încât utilizatorul să se poată bucura de filmele și jocurile favorite la cele mai bune nivele de detaliu.

Laptopul are un touchpad cu control multi-gest cu funcții încorporate pentru scroll, zoom și lansare cu ajutorul degetelor. Tehnologia exclusivă ASUS Smart Gesture oferă suport extins pentru gesturile multiple. Tastatura este foarte modernă și dotată cu un sistem de iluminare, ce permite folosirea laptopului chiar şi pe timpul nopţii.

Memoria are o capacitate de 8 GB DDR3, cu posibilitatea de a extinde memoria la 16 GB, iar pentru stocarea de filme, muzică, programe sau jocuri, hard-disk-ul are capacitatea de 1 TB, cu o viteză de rotație de 7200 rpm.

Bateria de alimentare model Li Ion pe 6 celule asigură o autonomie de aproximativ 5 ore de utilizare, depinzând totuși de sarcinile desfășurate.

Sonorizarea dispozitivului este de înaltă calitate, asigurată de cele 4 difuzoare încorporate și tehnologia audio ASUS SonicMaster, dezvoltată de Bang & Olufsen ICEpower, care generează un sunet surround extins la o calitate cinematică. De asemenea, dispune de un subwoofer extern SonicMaster care generează un bass mai profund. Dispozitivul include și aplicații de genul MaxxAudio și AudioWizard, cu ajutorul cărora se poate seta foarte simplu sunetul sau se poate alege una din opțiunile pre-setate, în funcție de preferințele fiecăruia.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design elegant
  • Procesor Intel Core i7
  • Sonorizare puternică
  • Placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.2

9.2

O alegere puternică

Asus N551JX-CN298D este un laptop puternic, cu un design elegant, potrivit nu doar pentru activitățile office, ci și pentru cele mai solicitante așa cum sunt jocurile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.