Asus N551JX-CN007D – laptopul cu dotări echilibrate

Asus N551JX-CN007D este un laptop foarte bine construit atât la interior, cât și la exterior, remarcându-se printr-un echilibru foarte bun la nivelul dotărilor. Acesta nu doar că arată bine și este rezistent, dar este în același timp potrivit pentru o serie largă de activități ce ating o complexitate medie și ridicată. În ceea ce privește costul acestui model, poate fi găsit la un preț de aproximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), un preț ce se justifică prin performanțele sale.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul reprezintă unul dintre punctele forte ale modelului, acesta având o calitate premium. Carcasa este alcătuită din aluminiu și are un aspect fin foarte elegant, aceasta fiind disponibilă pe două nuanțe de argintiu și are dimensiuni compacte. Capacul este prevăzut cu un design concentric plăcut vizual. Laptopul are dimensiunile de 38.2 x 3.26 x 25.5 cm și cântărește 2.4 kg, fiind ușor de purtat într-o geantă sau rucsac. Se remarcă de asemenea profilul subțire care face controlul general mult mai facil. Tastatura este insulară și plată, așa că susține o viteză bună de scris și o utilizare comodă. De asemenea, touchpad-ul este generos și oferă un control precis. Sunt de precizat de asemenea cele două zone de ventilare mari, care evită foarte eficient încălzirea și asigură funcționarea optimă chiar și în cazul unei utilizări intense.

Poze cu laptopul

Asus N551JX-CN007D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are 15.6 inch și o rezoluție Full HD, raportul dintre dimensiuni și claritate fiind unul foarte bun. Imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte atractive. Culorile sunt vii și strălucitoare, iar nivelul de detaliu este ridicat.

La nivelul performanțelor tehnice este de menționat în primul rând procesorul Intel Core i5 de 2.8 GHz și boost până la 3.4 GHz. Acesta susține foarte bine toate activitățile și asigură o viteză de lucru atractivă în toate sarcinile. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 950M, așa că vei putea lucra în programe cu cerințe grafice mai ridicate sau juca jocuri recente.

Are un HDD cu o capacitate de 1 TB, oferind suficient spațiu de stocare, însă modelul nu este dotat și cu SSD.

La nivel multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo și subwoofer îmbunătățit. Laptopul face parte din seria prevăzută cu 4 boxe, așa că sunetul are o putere mare și este controlat mai bine. Dotările multimedia sunt completate de o cameră web HD și un cititor de carduri ce recunoaște mai multe formate.

Laptopul este dotat cu o baterie Li-Ion cu 6 celule, așa că se prezintă decent și la acest nivel.

Modelul arată în același timp foarte bine și este portabil, așa că te poate însoți pe parcursul zilei. Nivelul de calitate este unul ridicat, laptopul fiind unul dintre cele mai atractive din categoria sa de preț și meritând atenția oricărui utilizator care caută un dispozitiv de încredere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant din aluminiu
  • sistem bun de ventilare
  • ecran Full HD
  • performanță bună în orice sarcină
  • sunet de calitate

Contra:

  • lipsa unei unități SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere puternică

Asus N551JX-CN007D este un laptop care beneficiază de dotări foarte atractive ce lucrează împreună pentru un randament excelent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.