Asus N551JK-CN104D – unul dintre cele mai bune modele de la Asus

Orice categorie de laptop ţi-ai dori, Asus este una dintre cele mai bune firme producătoare la care poţi să apelezi. Aceştia au o gamă foarte variată de modele, de la cele mai ieftine de pe piaţă, la produse de calitate premium, latura comună a tuturor fiind înalta funcţionalitate oferită, în perfectă concordanţă cu preţul cerut. Asus N551JK-CN104D este una dintre vedetele producătorului, un laptop modern capabil să îndeplinească rapid orice comandă a utilizatorului. Şi chiar dacă alte modele asemănătoare au şi Windows instalat, acesta nu este un impediment major pentru cumpărători. Pentru oricine îşi doreşte să se joace, dar şi să fie capabil să editeze rapid şi cu succes fotografii sau filmări, aceasta este o soluţie numai bună, una care poate fi şi transportată cu relativă uşurinţă. La preţul de aproximativ 4799 lei (verifică preț actualizat), raportul calitate preţ este cel corect, laptopul meritând banii ceruţi.

LAptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Laptopul face parte din seria modelelor de calitate premium, fiind unul dintre vârfurile celor de la Asus în ceea ce priveşte dotările de ultimă generaţie, performanţele şi posibilitatea de a rula orice joc de ultimă generaţie.

Poze cu laptopul

Asus N551JK-CN104D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deşi nu este chiar un laptop dedicat gamerilor, modelul Asus se apropie destul de mult de performanţele acestor modele pentru jocuri. Diferenţele o fac unele aspecte ce ţin de design (acest model fiind unul mai simplu şi minimalist), dar configuraţia este una extrem de puternică şi capabilă.

Acest model este unul cu dimensiuni normale, cu un display de 15.7 inch şi care cântăreşte 2.7 kg. Deşi este un pic mai greu decât un laptop de serie obişnuit, rămâne totuşi o soluţie portabilă şi uşor de utilizat chiar şi în călătorii sau de transportat la birou.

Laptopul se bucură şi de dotări precum tastatura luminată şi de un subwoofer extern pentru ca sunetele să se audă cât mai bine. În ceea ce priveşte conectivitatea, modelul are intrări USB 3.0, HDMI şi VGA, iar camera web este una HD.

Când vine vorba despre configuraţie, nimic rău nu se poate spune despre acest model. Este dotat cu un procesor de la Intel, de serie CoreTM i7 4710HQ cu 4 nuclee şi 2 GHz, Memoria RAM este foarte mare, de 16 GB, ceea ce înseamnă că laptopul poate să ruleze cele mai noi jocuri, la capacitate maximă, fără nicio problemă. În plus, este dotat şi cu un SSD, cele mai noi şi mai rapide modele de medii de stocare de pe piaţă, care, din păcate, are doar o capacitate de stocare de 256 GB. Tot pentru gameri, laptopul vine cu o placă video dedicată, nVidia GeForce GTX 850, de 4 GB.

În final, trebuie spus şi că display-ul este unul LCD Full HD, capabil să ruleze cele mai avansate şi clare imagini.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • un design deosebit care face ca laptopul să fie imposibil de uitat
  • ecran full HD, cu touchscreen
  • un SSD pentru viteză sporită şi un HDD de 2 TB pentru stocare

Contra:

  • cântărește 4,5 kg

Aici găsești mai multe informații despre acest 1produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.2
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere puternică

Asus N551JK-CN104D este un laptop puternic, cu o configurație avantajoasă pentru cei ce au nevoie de un aliat de nădejde atunci când vine vorba de activitatea de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.