Laptop Asus N550JV-CN163D

Despre noul notebook Asus N550JV-CN163D se poate spune că este o îmbinare a tehnologiei cu stilul. Paleta de culori elegante, bazată pe texturi de aluminiu denotă calitatea şi o eleganţă desăvârşită. Durabilitatea este un alt punct forte care împreună cu design-ul si configurația hardware îl propulsează într-o clasă peste medie a notebook-urilor la momentul actual. Preţul este de  aproximativ 4600lei (verifică preț actualizat), un preţ mare poate pentru unii, însă specificaţiile sale îl fac să îşi merite fiecare leu

Cumpără acum și ai transport gratuit

Poze cu laptopul Asus N550JV-CN163D

Vezi mai multe poze aici

Specificații tehnice

La interior laptopul Asus N550JV-CN163D vine cu un procesor Intel Core i7, 4700 HQ, tactat la 2,4Ghz, ce are un cache de 6144KB. Memoria RAM este de 16 GB DDR3, extrem de generoasă pentru orice utilizare. Hard disk-ul vine cu un spaţiu de stocare a datelor mulţumitor, de 750GB şi funcţionează la 7200rpm.

Placa video dedicată, este un chipset NVIDIA GeForce GT 750 de 4GB, ce recomandă laptopul pentru un gaming de excepţie şi nu numai. În ceea ce priveşte conectivitatea, Asus N550JV-CN163D se bucură de o gamă destul de variată, şi anume: un port HDMI, 3 porturi USB 3.0, o cameră WEB HD, cititor de carduri 2 în 1, DVD RW şi de prezenţa unui sistem audio ce îmbogâţeşte experienţa vizuală, prin prezenţa difuzoarelor cu subwoofer Bang & Olufsen ICEpower ce utilizează tehnologia Sonic Master.

Tastatura ergonomică chiclet aranjează tastele, făcându-le perfecte pentru o acomodare şi o tastare rapidă. Display-ul este un LCD LED de tip Anti-Glare, cu o diagonală standard de 15,6 inch şi o rezoluţie Full HD.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro:                                                 

 • finisaje de exceptie,
 • procesor intel  i7,
 • design plăcut,
 • placă video dedicată

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Excelent

Asus N550JV-CN163D este un laptop ce se descurcă excelent în ceea ce priveşte jocurile de ultimă generaţie, dar cu siguranţă nu va dezamăgi nici în cazul unei utilizări office şi multimedia.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

 1. Buna ziua

  Acest laptop are rezolutia 1366×768 sau 1920×1080 fullhd cum e trecut pe alte site-uri?

  Multumesc.

  • Buna ziua,

   Asa cum scrie si in review rezolutia laptopului asus N550-CN163D este FullHD (1920×1080). In pagina magazinului este o greseala cu privire la rezolutia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.