Asus N550JK-DS556D – laptopul perfect pentru gaming

Laptopul Asus N550JK-DS556D îmbină perfect grafica impecabilă cu dotările tehnice performante, astfel încât poate să înlocuiască aproape orice sistem desktop. Prin urmare, laptopul este potrivit chiar și pentru gamerii pretențioși. Poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 5200 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că laptopul este extrem de performant și dispune de un ecran generos de rezoluție 4k, prețul este unul pe măsură. Laptopul poate înlocui cu succes orice tip de sistem desktop.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului este unul compact și atractiv. În ciuda dotărilor performante acesta își păstrează dimensiunile unui device obișnuit. Se remarcă prin aspectul slim și carcasa de calitate, din aluminiu. Carcasa nu reține urmele de degete și oferă laptopului un aspect elegant. Modelul este argintiu și are dimensiunile de 383 x 27.7 x 255 mm. Tastatura include și partea numerică, dovedindu-se de un real ajutor în cazul activităților office. Tastele au priză scurtă și sunt ergonomice, fiind ușor de apăsat și oferind o experiență de scris optimă. Touchpad-ul este ultra sensibil la atingere și foarte precis.

Poze cu laptopul Asus N550JK-DS556D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul laptopului este de tip LED și are 15.6 inch, fiind destul de generos. Rezoluția display-ului este impresionantă, mai exact de 3840 x 2160 pixeli. Rezoluția este 4 ori mai mare decât în cazul ecranelor HD obișnuite. Deși ecranul este de tip Glare, imaginile sunt naturale,vibrante. Imaginile redate au o calitate superioară, conținutul video văzându-se impecabil, în cele mai mici detalii. Filmele, jocurile și fotografiile se vor vedea la o calitate superioară.

Nivelul performanțelor tehnice continuă. Astfel, este de remarcat procesorul Intel Core i7, 4710HQ, cu o frecvență de 2.5 Ghz. Mai mult, datorită tehnologiei Intel Turbo Boost 2.0, sistemul de operare este ajutat atunci când are nevoie de o putere suplimentară, fiind redistribuită puterea nucleelor de pe procesor. Astfel, puterea procesorului poate ajunge până la 3.5 Ghz.

Pentru a completa configurația impresionantă, Asus N550JK-DS556D mai dispune de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 850M cu o memorie video DDR3 de 4 GB. Memoria RAM este de 8 GB. Configurația laptopului îi permite acestuia să ruleze chiar și cele mai noi jocuri și programe de prelucrare grafică, fiind potrivit pentru utilizatorii specializați în aceste activități.

Device-ul are un SSD cu o capacitate de 240 GB, putând stoca fără probleme filme, jocuri, muzică, programe etc.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio dotat cu 4 difuzoare stereo cu subwoofer care oferă o experiență de ascultare optimă și completează perfect funcțiile video. Sunetul este asigurat de tehnologia Sonic Master. Dotările multimedia sunt completate de o cameră web HD cu microfon integrat care permite desfășurarea convorbirilor Skype la o calitate superioară. În plus, laptopul dispune de o unitate de citire Blu-Ray.

La nivelul conectivității, laptopul beneficiază de 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port minidisplay și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu și există și tehnologie Bluetooth 4.0 pentru conectarea la dispozitive precum smartphone-ul sau tableta pentru transferul rapid de date.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 6 celule. Aceasta oferă o autonomie de lucru în sistem standard de până la 6 ore, fiind poate puțin cam mică.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • rezoluție 4K,
  • SSD de 240 GB,
  • memorie de 8 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus N550JK-DS556D este un laptop elegant, cu o configurație complexă, ce se va dovedi o achiziție utilă celor ce au nevoie de un device puternic.

User Rating: 4.73 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.