Asus K95VB-YZ054D – ideal pentru orice tip de activitate

Businessul tău este în creștere și ai nevoie de un laptop foarte puternic, care să facă față tuturor aplicațiilor de care ai nevoie? Un model demn de luat în seamă ar putea fi laptopul Asus K95VB-YZ054D, ce are un preț de aproximativ 5080 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat pentru un buzunar obișnuit, dar care se justifică printr-un design impecabil și printr-o configurație interesantă. Carcasa este realizată dintr-un plastic calitativ, negru și este brăzdată de un model liniar discret, ce îi conferă laptopului un aspect foarte plăcut.

Odată ce deschizi clapeta, poți observa o tastatură neagră, antistropi, cu taste bine distanțate, ce conferă o utilizare plăcută și destul de silențioasă. Având în vedere că discutăm de o tastatură chiclet, de acum nu vă veți mai face griji în privința prafului inestetic ce se adună între taste. Modelul acesta poate fi întreținut destul de ușor. Tastatura este însoțită de blocul numeric, ce își dovedește utilitatea în special în cadrul aplicațiilor office.

Touchpadul este ceva mai mare decât întâlnim la modelele uzuale și înlocuiește cu succes utilizarea mouse-ului. Dispune de tehnologia IceCool, ce asigură o utilizare confortabilă a laptopului, chiar și după o perioadă mai lungă de folosire. Nu vă veți mai confrunta cu problema supraîncălzirii atunci când folosiți aplicații foarte solicitante. Cântărește 4,1 kg, de unde putem deduce că vorbim de o construcție ceva mai robustă, ce inspiră durabilitate.

Poze cu laptopul Asus K95VB-YZ054D

Asus K95VB-YZ054D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus K95VB-YZ054D este animat la interior de un procesor Intel Core i7, 3630M, un model Ivy Bridge, realizat pe 4 nuclee, ce funcționează cu o viteză de rotație de 2,4 GHz în cazul ativităților uzuale de tip office și multimedia, iar în cazul jocurilor sau a altor aplicații cu grafică avansată, prin tehnologia Turbo Boost, frecvența poate ajunge la 3,4 GHz. Dispune de o placă video integrată, un model Intel HD Graphics 4000, extrem de eficient, utilizat la aplicațiile office.

Memoria RAM are un conținut bogat, de 32 GB DDR3, compartimentată în 4 sloturi, iar capacitatea hard disk-ului este de 3 TB și rulează cu o viteză de rotație de 7200 rpm, ceea ce înseamnă că satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Veți avea suficient spațiu pentru orice tip de fișier.

Placa video dedicată, este un model NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB DDR3 , ce va putea fi folosit cu succes de gameri pentru jocurile cele mai recent apărute. Display-ul este un LCD LED ce o diagonală impresionantă, de 18,4 inch și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, prin urmare veți avea un înlocuitor perfect al desktop-ului, cu imagini clare și extrem de naturale.

Pe partea de conectivitate, producătorul echipează laptopul cu o gamă bogată: cameră WEB HD, DBD RW, cititor de carduri SD, HDMI, VGA(conectați un monitor pentru mai multă productivitate), 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 și microfon.

Experiența video este îmbogățită de sonorizarea stereo Altec Lansing cu tehnologia SonicMaster, ce oferă un sunet echilibrat, profund, în care poți distinge fiecare instrument în parte.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet
  • Full HD,
  • 32 GB RAM,
  • hard disk de 3 TB

Contra:

  • nu este portabil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus K95VB-YZ054D este un laptop puternic, cu o configurație ideală atât pentru divertisment, cât și pentru activități solicitante de zi cu zi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.