Asus K751LK-T4074D – laptopul business atractiv

Asus K751LK-T4074D este un laptop business ce poate la fel de ușor să fie transformat într-unul de gaming atunci când ajungi acasă de la birou. Indiferent de activitatea pe care vrei să o desfășori, laptopul îți va oferi o viteză foarte bună. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3499 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 90 de lei. Având în vedere pachetul de dotări oferit, prețul este unul potrivit. Laptopul se remarcă prin ecranul generos Full HD, configurația foarte performantă ce poate face competiție unui sistem desktop, capacitatea mare de stocare SSHD și autonomia decentă. Dacă avem în considerare și designul portabil cu profil slim, atunci chiar nu rămâne loc de reproș. Laptopul este unul complet, gândit în detaliu de la A la Z.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Laptopul este disponibil pe culoarea gray metal, având capacul gri închis, iar restul carcasei pe argintiu. Modelul are dimensiunile de 415 x 30.4 – 35.5 x 272 mm, încadrându-se în categoria celor de mari dimensiuni. Acesta are o greutate de 2.8 kg. Carcasa este alcătuită dintr-o combinație de plastic și metal, având un aspect foarte elegant și atractiv. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut și, în același timp, o viteză foarte bună de scris.

Poze cu laptopul

Asus K751LK-T4074D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru un model potrivit atât pentru lucru, cât și pentru gaming, dotările nu puteau include decât un ecran care să răspundă foarte bine cerințelor avansate. Astfel, acesta are 17.3 inch și este de tip Full HD. Imaginile au o calitate superioară, fiind redate la o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli.

Partea performanței este la fel de atractivă. Găsim așadar un procesor Intel Core i7 care vine însoțit de o memorie RAM de 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 850. Procesorul are o putere de 2.4 GHz și poate face boost până la 3 GHz pentru a se asigura că sistemul de operare nu este niciodată suprasolicitat. Vei putea rula astfel toate jocurile de ultimă oră, precum și orice program de prelucrare grafică.

Stocarea este de tip SSHD, având la dispoziție 1 TB pe HDD și 24 GB pe SSD.

Pentru o experiență completă, sistemul audio a fost dotat cu difuzoare stereo Sonic Master. Acestea asigură un sunet de calitate, potrivit atât pentru gaming, cât și pentru filme sau muzică. Mai ai la dispoziție o cameră web VGA, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Port-urile sunt variate, existând soluții atât pe partea video, cât și pe partea de transfer de date. Vei găsi 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Pentru transferul de date fără cablu ai la dispoziție tehnologia Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li-Ion cu 4 celule. Aceasta oferă o autonomie decentă, de 3-4 ore. Vei avea spatele asigurat în cazul sesiunilor lungi de gaming sau lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i7, Brodwell,
  • Full HD,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB + SSD de 24 GB,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.7
Performanțe - 9.5

9.6

O alegere puternică

Asus K751LK-T4074D este un laptop cu o configurație puternică, ideal atât pentru activitățile office, multimedia, cât și pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.