Asus K751LK-T4073D – laptopul complex

Asus K751LK-T4073D este un laptop de 17.3 inch, potrivit pentru cei care își doresc să înlocuiască un sistem desktop. Vei economisi spațiu pe birou, dar transportul în afara casei va fi mai greu din cauza dimensiunilor și greutății. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3249 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 80 de lei. Modelul se remarcă prin configurația performantă ce permite rularea chiar și a programelor și jocurilor cu cerințe grafice mai avansate, ecranul Full HD generos și capacitatea mare de stocare.  Dotările oferite sunt mai mult decât atractive, chiar și pentru gaming.

Mai precis, modelul are un design alcătuit dintr-o combinație de plastic și metal și o greutate de 2.8 kg. Carcasa este gray metal, capacul fiind gri închis, iar restul corpului fiind argintiu. Suprafața capacului este mată, ușor texturată și prevăzută cu un design alcătuit din cercuri concentrice. Aspectul general este unul foarte elegant. După cum spuneam la început, modelul este dotat cu un ecran de 17.3 inch, așa că dimensiunile sale sunt ceva mai mari față de cele obișnuite. Dimensiunile sunt de 415 x 30.4 – 35.5 x 272 mm. Raportându-ne la dimensiuni, greutatea nu este atât de mare, dar transportul rămâne în continuare o inconveniență. Tastatura este ergonomică și plată și are inclusă și partea numerică suplimentară, oferind o viteză mai mare în lucrul cu cifre sau gaming. Touchpad-ul este precis și are dimensiuni generoase.

Poze cu laptopul

Asus K751LK-T4073D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 17.3 inch oferă o vizibilitate foarte bună. Experiența de joc va fi interactivă, iar conținutul de orice tip se va vedea foarte bine pe ecranul de mari dimensiuni. Rezoluția este Full HD, imaginile fiind redate la 1980 x 1080 de pixeli. Acestea au o claritate superioară.

Pentru o performanță bună în orice tip de aplicație sau joc, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i5, o placă grafică dedicată NVIDIA și o memorie RAM de 8 GB. Procesorul are o frecvență de 2.2 GHz, iar datorită tehnologiei Turbo Boost 2.0 poate genera o putere suplimentară de până la 2.7 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Placa grafică NVIDIA GeForce GTX 850 oferă o experiență de joc foarte atractivă.

Capacitatea de stocare este SSHD, fiind disponibili 1 TB pe HDD și 24 GB SSD.

Sistemul audio are la bază difuzoare stereo cu tehnologia Sonic Master. Sunetul completează optim experiența video, fiind amplu și puternic și oferind astfel un avantaj de joc. La nivel multimedia mai sunt disponibile o cameră web VGA, un cititor de carduri SD/MMC și o unitate  optică DVD RW.

Port-urile se găsesc pe partea stângă, alături de sistemul de răcire.  Întâlnim așadar 3 port-uri USB 3.0 pentru transferul rapid de date, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Pentru transferul rapid de fișiere fără cablu pe alte dispozitive este disponibilă și tehnologia Bluetooth.

Modelul este dotat cu o baterie Li-Ion cu 4 celule, autonomia atingând 3-4 ore la un nivel standard de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i5, Brodwell,
  • Full HD,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB + SSD de 24 GB,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere puternică

Asus K751LK-T4073D este un laptop cu o configurație puternică, ce se descurcă excelent atunci când este pus la treabă, indiferent de activitate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.