Asus K56CM-XX197D – laptopul potrivit pentru orice activitate

Atunci când vine vorba de laptopuri, aspectele cele mai importante sunt portabilitatea și nivelul la care se pot desfășura activitățile, în spatele cărora se află tehnologiile performante. Modelul Asus K56CM-XX197D excelează în ambele aspecte, fiind potrivit atât pentru lucru, cât și pentru divertisment și având în același timp un preț rezonabil pentru ceea ce oferă. Prețul pentru acest model este de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere procesorul, placa grafică dedicată și ecranul de calitate HD, laptopul are un raport calitate-preț destul de bun.

Designul laptopului este elegant și foarte plăcut atât vizual, cât și la atingere. Carcasa este alcătuită din aluminiu și nu păstrează amprentele. Carcasa este alcătuită într-o combinație reușită de argintiu și negru. Având dimensiunile de 380 x 21 x 266 mm și o greutate de 2.3 kg, laptopul este ușor de purtat prin oraș, la birou sau la cursuri. Logo-ul Asus este plasat atât pe carcasă, în variantă metalică, cât și la baza ecranului, în variantă inscripționată.

Poze cu laptopul Asus K56CM-XX197D

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul are un display de tip glare cu diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Prin urmare, filmele și videoclipurile se vor vedea foarte bine, la o calitate superioară. Unghiurile de vizibilitate sunt și ele destul de bune.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Core i7 cu o putere de 1,9 GHz. Procesorului i-au fost alăturate o memorie DDR3 de 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 635M de 2 GB. Prin urmare, laptopul face față cu brio utilizării zilnice, cât și jocurilor și programelor grafice cu cerințe grafice ceva mai avansate.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB, fiind suficient spațiu pentru filme, jocuri și  programe. Pentru extindere poate fi conectat un HDD extern.

La nivel multimedia, Asus K56CM-XX197D dispune de o cameră Web HD care face posibile convorbirile pe Skype și are difuzoare integrate stereo Altec Lansing care asigură un sunet de calitate superioară și completează experiența de vizionare.

Laptopul dispune de o unitate DVD RW și cititor de carduri SD. La nivelul conectivității se mai remarcă un port USB 2.0 și câte un port USB 3.0, HDMI și VGA. Astfel, laptopul se poate conecta la un ecran mai mare pentru redarea de conținut și, în același timp, poate reda conținut de pe stick-uri de memorie sau HDD-uri externe.

Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau cablu, existând un port special pentru rețea. Dispozitivul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth.

Prin tehnologia Asus IceCool, supraîncălzirea și zgomotul sistemului de răcire au fost reduse, astfel încât utilizatorul să beneficieze de o experiență de utilizare cât mai plăcută.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-Ion de 4 Celule care oferă o autonomie de până la 4 ore la nivel de utilizare standard.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7,
  • design elegant
  • portabil,
  • placă video dedicată NVIDIA

Contra:

  • hard de 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Dotările fac laptopul Asus K56CM-XX197D potrivit pentru persoanele active, fie că este vorba de profesioniști care au nevoie de suportul unui astfel de dispozitiv la birou, fie că este vorba de studenți care au nevoie de laptop la cursuri sau pentru distracție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.