Asus K555LB-DM196D – laptopul de clasă superioară la preț bun

De cele mai multe ori, configurațiile performante de laptopuri atrag prețuri care depășesc un buget decent, dar la o căutare atentă poți găsi un raport calitate-preț foarte bun. Așa se întâmplă și în cazul modelului Asus K555LB-DM196D, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat).

Laptopul are un design aparte, remarcându-se atât prin culoare, cât și prin profilul slim. Capacul este albastru închis și prevăzut cu o textură elegantă discretă. Modelul are dimensiunile de 382 x 25.3 x 256 mm și cântărește 2.3 kg, fiind ușor de transportat peste zi. Tastatura include și partea numerică și are tastele plate și compacte, iar touchpad-ul are dimensiuni generoase și este dotat cu tehnologia Smart Gesture care îi oferă un control foarte precis. Aspectul general este unul foarte elegant, modelul fiind potrivit și pentru cei care vor să aibă un dispozitiv care să se remarce în fața celor comune. Luminozitatea este bună, iar culorile și contrastul sunt intense și pline de viață.

Poze cu laptopul

Asus K555LB-DM196D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este mai mult decât atractiv, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție Full HD. Calitatea Full HD este destul de rar întâlnită la acest nivel de preț, așa că ecranul oferă un punct forte important laptopului.

La nivelul performanței lucrurile rămân în sfera calității superioare clasei de preț, configurația cuprinzând un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz care poate face boost până la 3 GHz, o memorie RAM de 8 GB și o placă video dedicată NVIDIA GeForce 940M. Laptopul are astfel o performanță atractivă și se mișcă foarte fluid, astfel că vei putea lucra în multitasking și rula jocuri recente fără probleme.

Capacitatea de stocare este de 1 TB, având la dispoziție suficient spațiu pentru jocuri, filme, programe etc. Stocarea se face pe o unitate simplă HDD.

La nivel multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare Sonic Master și redă un sunet de calitate superioară. Modelul mai beneficiază de o cameră web VGA, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Autonomia este susținută de o baterie Li Polymer cu 2 celule și este suficient de mare pentru a permite lucrul departe de priză și a facilita transportul.

Procesorul Intel Core i7 reprezintă unul dintre punctele forte principale ale laptopului, acesta stând la baza multitasking-ului eficient și performanței generale foarte bune. Este de apreciat de asemenea ecranul Full HD, laptopul fiind totodată potrivit pentru diverse categorii de utilizatori și având un design portabil, fiind și ușor de transportat. Modelul are una dintre cele mai atractive configurații pentru nivelul său de preț.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design pe culoare aparte
  • ecran Full HD generos, cu imagini de calitate superioară
  • procesor Intel Core i7 completat optim de memoria RAM și placa grafică NVIDIA
  • autonomie bună

Contra:

  • configurația ar fi fost și mai atractivă dacă includea o unitate de stocare SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere puternică

Asus K555LB-DM196D este un laptop foarte atractiv pentru cei care au nevoie de un dispozitiv performant pentru lucru sau gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.