Asus G771JM-T7043D – laptopul pentru gameri

Laptopurile dedicate gaming-ului costă într-adevăr ceva mai mult, dar performanțele acestora sunt impresionante, pe nivelul pasiunii celor mai înrăiți jucători. Un astfel de model este și Asus G771JM-T7043D, un adevărat partener pe câmpul de luptă și poate fi găsit în magazine la prețul de  aproximativ 7499 lei (verifică preț actualizat). După cum spuneam și la început, prețul este unul ridicat, dar complet pe măsura dotărilor ultra performante. Modelul se remarcă pe toate nivelurile și ar face gelos orice gamer.

Acesta are un design atractiv destul de compact, în ciuda performanțelor ridicate. Modelul este unul destul de subțire și de ușor pentru categoria sa, măsurând 415 x 35.6 – 30.4 x 280  mm și având o greutate de 3.4 kg. Carcasa este în totalitate neagră și alcătuită dintr-o combinație de plastic și aluminiu. Astfel,  aspectul este unul elegant, iar amprentele nu sunt reținute. Tastatura include și partea numerică și este ergonomică, oferind o experiență de joc optimă. Tastatura este iluminată, lumina roșie arătând foarte bine în contrast cu negrul carcasei. Touchpad-ul este ultra sensibil la atingere și foarte precis.

Poze cu laptopul Asus G771JM-T7043D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 17.3 inch și este Full HD, având o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli și este de tip anti-glare, oferind astfel o vizibilitate foarte bună. Unghiurile de vizualizare ating 178 de grade. Imaginile au o calitate superioară, oferind avantaj în timpului jocului și fiind în același timp plăcute. În plus, tehnologia Trinity Display permite conectarea la alte trei monitoare pentru multitasking și creșterea avantajelor de joc.

Dotările impresionante contiună pe partea tehnică, acolo unde întâlnim un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.5 Ghz care poate genera însă o putere de până la 3.5 Ghz dacă sistemul de operare este suprasolicitat. Configurația este completată de o memorie RAM de 16 GB DDR3 și de o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 860M. Placa grafică are o memorie de 4 GB GDDR5 și beneficiază de tehnologii avansate precum CUDA sau 3D Vision. Placa are suport Microsoft DirectX 11 și face posibil un game-play extrem de fluid. În plus, modelul dispune de un sistem special de management termic care funcționează silențios în fundal, permițând sesiuni maraton de joc. Asus G771JM-T7043D poate înlocui astfel cu succes un sistem desktop performant.

Stocarea este de tip HDD și SSD, fiind disponibili 2 TB pe HDD și 512 GB SSD. Există astfel un spațiu mai mult decât suficient.

La nivel multimedia se remarcă sistemul audio care asigură o experiență captivantă de joc. Acesta este asigurat de tehnologia SonicMaster Premium care are la bază difuzoare stereo. Dotările multimedia sunt completate de o cameră Web HD care aduce o calitate superioară apelurilor video pe Skype și  o unitate de citire Blu-Ray. Mai este disponibil și un cititor de carduri.

La nivelul conectivității întâlnim 4 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port minidisplay și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi  sau cablu. Dispune și de Bluetooth. Autonomia este asigurată de o baterie Li Ion 6 cu celule, fiind necesară astfel conectarea la priză pentru sesiunile prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 2 TB + SSD de 512 GB,
  • memorie RAM de 16 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Asus G771JM-T7043D este un laptop modern, dotat tehnic cu tot ceea ce i-ar trebui unui gamer înfocat , făcând față oricărei provocări.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.