Asus G751JY-T7184D – laptopul de gaming cu performanță de top

Asus G751JY-T7184D este un laptop de gaming care înlătură avantajul oferit de obicei de un sistem desktop, oferind o performanță portabilă ce nu se lasă mai prejos. Este un laptop de gaming de top, ideal pentru pasionații de gaming cu cerințe foarte ridicate. Acesta are un preț de aproximativ 11500 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor sale.

Designul este unul dinamic, caracterizat de linii asimetrice, care îmbină curbura profilului cu zone ascuțite și un mix de texturi oferit de îmbinarea plasticului cu aluminiul. Pe capac vei găsi logo-ul ROG (Republic of Gamers) iluminat, fiind încă o dată subliniat faptul că laptopul este creat special pentru gaming. Palm rest-ul este prevăzut cu un sistem antialunecare și antiîncălzire, așa că susține un confort ridicat în timpul sesiunilor de joc. În același timp, profilul ușor înclinat reduce presiunea de la nivelul încheieturilor.

Tastatura este alcătuită dintr-o singură bucată și este prevăzută cu taste plate și ușor de apăsat pentru un control foarte bun. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și este ultrasensibil. Carcasa este neagră și măsoară 416 x 23 – 43 x 318 mm. După cum era de așteptat, modelul cântărește ceva mai mult decât unul obișnuit, având o greutate de 4.3 kg. Se remarcă de asemenea orificiile radiatoarelor care creează un efect vizual atractiv, având în același timp o utilitate ridicată asupra sistemului de răcire.

Poze cu laptopul

Asus G751JY-T7184D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală generoasă de 17.3 inch și o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 pixeli, prin urmare modelul fiind unul care redă imagini de calitate superioară la o scară atractivă. Acestea sunt clare și pline de viață, oferind o experiență de joc foarte interactivă. Ecranul este non-reflective și are unghiuri de vizibilitate extinse, care asigură o libertate de actiune mare în timpul jocului.

În ceea ce privește performanța, modelul este dotat cu un procesor Intel Core I7 care oferă nivelul optim de viteză și eficiență. Procesorul are o frecvență de 2.5 GHz și poate face boost până la 3.7 GHz, astfel încât sistemul de operare să beneficieze de un suport complet. Tehnologia ASUS TurboMaster suportă overclocking-ul în timp real al procesorului și oferă un spor de viteză de peste 5%. Procesorul este însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce GTX 980M și o memorie RAM de 32 GB. Placa video de ultimă generație accelerează viteza cadrelor și suportă un nivel superior de detalii de joc, oferind o experiență foarte atractivă în cazul acțiunii ultra-rapide.

Stocarea se face pe HDD și SSD, având la dispoziție 2 TB pe HDD și 512 GB pe SSD. Prin urmare, ai la dispoziție un spațiu de stocare suficient și vei avea un acces mult mai rapid la date, a căror securitate va fi ridicată. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia, tehnologiile SonicMaster, MaxxAudio și ROG Audio Wizard procesează sunetul în detaliu astfel încât să îl adapteze pentru diferite genuri de jocuri. Există atât moduri presetate de sunet, cât și posibilitatea reglării complete a acestuia, astfel încât să ai parte mereu de o experiență de joc optimă. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică Blu-ray RW.

Autonomia este foarte bună, fiind susținută de o baterie Li Ion cu 8 celule și fiind astfel adaptată la sesiunile prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design special pentru gaming
  • ecran generos Full HD
  • stocare HDD și SSD
  • sunet de calitate
  • autonomie ideală pentru gaming

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9

9.3

O alegere puternică

Asus G751JY-T7184D este un laptop puternic, cu o configurație complexă, potrivită pentru un gaming de excepție și nu numai.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.