Asus G751JT-T7109D – laptopul gigant pentru gaming

Pasionații de gaming care își doresc și își permit laptopuri de vârf vor găsi în modelul Asus G751JT-T7109D un vis devenit realitate. Acesta are o configurație și un design de-a dreptul “monstruoase”, care depășesc orice limite de imaginație. La un preț de aproximativ 9299 lei (verifică preț actualizat), modelul este un laptop de gaming cu performanță ridicată, care poate concura oricând cu un sistem desktop. Laptopul are un design cu totul aparte și este adaptat pe toate nivelurile pentru a face față unei utilizări intense, oferind rezultate impresionante. Modelul este poate visul oricărui gamer, un vis ținut totuși departe din cauza prețului foarte mare.

Designul laptopului îți va atrage atenția prin tot felul de detalii, modelul având o construcție ce îmbină texturi, linii și unghiuri într-un mod nonconformist, dar totuși foarte practic. Astfel, carcasa are suprafața ușor înclinată și este alcătuită din aluminiu, aceasta fiind în unele părți plată și mată, în timp ce pe alocuri este texturată. Carcasa neagră are inserții dinamice de roșu și este prevăzută și cu un logo iluminat. De asemenea, tastatura este și ea iluminată cu roșu. Tastele sunt plate și foarte rezistente, oferind confort și făcând față în același timp uzurii. Zona de sprijin pentru mâini este prevăzută cu o suprafață specială anti-alunecare, în timp ce touchpad-ul este foarte mare și oferă un control precis. Laptopul are dimensiunile de 416 x 23 – 43 x 318 mm și cântărește 3.8 kg.

Poze cu laptopul

Asus G751JT-T7109D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este așezat mai aproape de tine, oferindu-ți o vizibilitate foarte bună și lăsând spațiu pentru un sistem de ventilare de mari dimensiuni. Totodată, este anti-glare și Full HD, așa că imaginile au o calitate foarte bună. În plus, ecranul are 17.3 inch, fiind destul de generos.

La partea tehnică vei găsi o performanță greu de imaginat că poate fi posibilă pentru un laptop. Configurația începe cu un procesor Intel Core i7 Haswell cu o putere de 2.6 GHz, care poate crește până la 3.6 GHz prin tehnologia Turbo Boost. Cu ajutorul tehnologiei TurboMaster, GPU-ul beneficiază de un overclocking stabil și un spor de viteză de peste 5%. Procesorul este completat de o memorie RAM de 24 GB DDR3 care poate fi extinsă până la 32 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 970M. Nu rămâne loc de dubiu în privința faptului că orice joc va rula impecabil, iar configurația va rămâne actuală pentru o perioadă lungă de timp.

Stocarea este de tip SSHD, existând 1 TB pe HDD și 512 GB pe SSD.

La nivel multimedia, sistemul audio este unul pe măsura dotărilor video. Astfel, sunetul este procesat folosind tehologiile SonicMaster și AudioWizard și este redat cu ajutorul unor difuzoare stereo cu subwoofer integrat. Vei găsi de asemenea o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică Blu-ray.

Automia este ridicată, modelul fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 8 celule și putând susține sesiuni prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design nonconformist adaptat pentru gaming
  • ecran Full HD de 17.3 inch
  • performanță excelentă de joc
  • stocare SSHD
  • autonomie bună

Contra:

  • prețul este detsul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.3

Ideal pentru gaming

Asus G751JT-T7109D este un laptop potrivit pentru gaming, cu o configurație puternică, potrivită pentru a face față oricărei provocări.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.