Asus G751JT-T7107D – laptopul pentru gaming extrem

Dacă până acum ceva vreme, gamerii preferau sistemele desktop și nu aveau încredere prea mare în laptopurile de gaming, în momentul actual producătorii au adus performanța eficientă și la nivelul acestor dispozitive portabile. Asus este unul dintre producătorii cu cele mai variate modele de gaming, Asus G751JT-T7107D  fiind o opțiune pentru cei care caută o soluție ceva mai accesibilă. Este un laptop de gaming la preț foarte bun raportat la situația de pe piață. Acesta îți va permite să rulezi fără probleme cele mai noi jocuri la un nivel înalt. Designul său este adaptat foarte bine la gaming, având atât un aspect futurist, cât și un aspect practic care să facă experiența de joc mai confortabilă. Per ansamblu, laptopul este mai mult decât atractiv, având un preț de aproximativ 6089 lei (verifică preț actualizat), un preț ce justifică o configurație excelentă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul laptopului pare desprins din viitor, acesta reprezentând o îmbinare de texturi și contraste inedite. Carcasa este astfel alcătuită din aluminiu și are o formă aparte, remarcându-se prin spațiile mari pentru răcire, unghiurile ascuțite și ecranul așezat mai aproape de tine. Capacul este împărțit în mai multe zone cu texturi diferite și este prevăzut cu logo-ul iluminat ROG (Republic of Gamers). Tastatura este de asemenea iluminată cu roșu, aceasta având tastele compacte, ușor de apăsat și rezistente. Pentru o experiență confortabilă, zona de sprijin pentru mâini este prevăzută cu o suprafață specială anti-alunecare, iar întreg profilul carcasei este înclinat, astfel încât presiunea asupra încheieturilor să fie redusă. Touchpad-ul este generos și oferă un control precis. În ceea ce priveşte dimensiunile, acestea sunt de 416 x 23 – 43 x 318 mm, laptopul cântărind 4.8 kg.

Poze cu laptopul

Asus G751JT-T7107D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 pixeli, redând imagini de calitate superioară. Unghiurile de vizualizare de 178 de grade oferă o libertate mare de mișcare,  iar finisajul mat pune în valoare culorile și claritatea.

În ceea ce privește configurația tehnică, aici găsim un procesor Intel Core i7 Haswell cu o putere de 2.6 GHz care poate face boost până la 3.6 GHz, o memorie RAM de 8 GB DDR3 care poate fi extinsă până la 32 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 970M. Tehnologia ASUS TurboMaster accelerează suplimentar performanța, oferind o viteză cu peste 5% mai mare, astfel că vei putea rula cele mai noi jocuri la un nivel foarte bun. Pentru a mai scade din preț, stocarea se face clasic, pe un HDD de 1 TB.

La nivel multimedia, sistemul audio este prevăzut cu difuzoare stereo cu subwoofer integrat. Sunetul este procesat folosind tehnologia SonicMaster și are o calitate foarte bună, găsind totodată o cameră web HD, un cititor de carduri SD/MMC și o unitate optică DVD RW.

Automia este una foarte bună, fiind susținută de o baterie Li Ion cu 8 celule, dându-ti astfel posibilitatea de a te bucura de sesiuni prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design dinamic, adaptat pentru gaming
  • ecran Full HD mat cu unghiuri bune de vizualizare
  • performanță de joc foarte bună
  • autonomie ridicată
  • sunet de calitate

Contra:

  • lipsa stocării SSD
  • greutatea destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.3

Ideal pentru gaming

Asus G751JT-T7107D este un laptop potrivit pentru gaming, cu o configurație excelentă pentru a rula chiar și jocurile cele mai noi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.