Asus G751JT-T7019D – laptopul impresionant pentru gaming

Asus G751JT-T7019D ar putea concura cu ușurință pentru locul de cel mai bun laptop de gaming. Acesta reprezintă visul oricărui gamer, oferind o putere impresionantă, o tehnologie grafică de vârf și un design foarte îndrăzneț. Prețul său este de aproximativ 6299 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 200 de lei. Modelul este unul dintre cele mai performante de pe piață, strălucind pe toate nivelurile, de la design, display, performanță și până la conectivitate și autonomie.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia se face remarcat încă de la prima vedere prin personalitatea puternică susținută de dimensiunile generoase, liniile futuriste și combinația de texturi. Designul este inspirat de avioanele de luptă cu tehnologie stealth. Carcasa este ergonomică, iar suprafața de utilizare este ușor înclinată, oferind un confort ridicat. Carcasa este alcătuită din aluminiu și este disponibilă pe negru. Tastatura iluminată cu roșu se vede foarte bine și este optimizată pentru gaming. Tastele sunt ușor de apăsat și foarte rezistente. Zona de sprijin pentru mâini este prevăzută cu o suprafață specială anti-alunecare. Touchpad-ul este de tip multi-touch și are dimensiuni generoase, oferind un control foarte precis. Dimensiunile laptopului sunt de 416 x 20 – 53 x 318 mm, iar greutatea acestuia este de 4.8 kg. Putem spune astfel că avem de-a face cu un dispozitiv de categorie grea.

Poze cu laptopul Asus G751JT-T7019D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul oferă toate aspectele esențiale pentru gaming: este generos, anti-glare, are unghiuri de vizualizare excelente, claritate ridicată și culori vibrante. Display-ul are o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 de pixeli.

Trecând la partea cu adevărat interesantă reprezentată de configurația tehnică găsim un procesor Intel Core i7 Haswell cu o putere de 2.5 Ghz care poate crește până la 3.5 Ghz prin tehnologia Turbo Boost. Procesorul este completat de o memorie RAM de 16 GB DDR3 care poate fi extinsă până la 32 GB și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 970M. Jocurile rulează astfel impecabil, iar sistemul oferă un avantaj considerabil în luptă.

Asus G751JT-T7019D dispune de un sistem de răcire avansat care permite eliminarea aerului cald prin orificii de ventilație posterioare și menținerea unui nivel foarte redus de zgomot. Stocarea este de tip HDD și SSD, fiind disponibili 1 TB pe HDD și 128 GB SSD.

La nivel multimedia sunetul este asigurat de tehologiile SonicMaster și AudioWizard. Experiența de joc este astfel una completă și captivantă. Difuzoarele stereo au subwoofer integrat, așa că sunetul este profund și bogat. Dotările multimedia sunt completate de o cameră web HD, un cititor de carduri SD/MMC și o unitate optică Blu-Ray.

Conectivitatea este extinsă, fiind disponibile 4 port-uri USB 3.0, bluetooth, 1 port Thunderbold, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Port-ul Thunderbolt permite o viteză de transfer de până la 20 GB/s, o viteză de două ori mai mare față de cea USB 3.0. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wi-fi. Automia este una foarte bună, bateria Li Ion cu 8 celule asigurând desfășurarea sesiunilor prelungite de gaming.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • procesor IntelCore i7, Haswell,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • memorie RAM de 16 GB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Perofrmanțe

Asus G751JT-T7019D este unul dintre cele mai performante laptopuri pentru gaming, spre satisfacția celor ce îl testează.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.